Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar kendi kendine restart atıyo.

sLog

Öne çıkan mesajlar

sLog senin iş vahim. Banada olmuştu aynısı bi süre sonra hiç açılmamaya başladı. Anakartın gidiyor galiba... Ben gitarı onboard ses kartına bağladığımda banada olmuştu. Firmaya yolladım sorunu anlamadılar garanti kapmsamında beleşe yenisini aldım nihahahaha :D[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

abi öle bişi oluoyki... bugün hiç yaşamadım daha ama... bilgisayara bi haller oluo... explorerda linkleri yeni pencerede açamıyorum... ikonları sürükleyemiyorum... ayrıca windows media playerı açmaya çalışırsam bellek yetersiz diye mesaj alıyorum.. töbe yarabbim kafayı yicem ya! şimdi farkettim.. copy paste te çalışmıo...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor

[Bu mesaj sLog tarafından 23 January 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman senin yapıcağın işi hemen yazıyım..

Formatla...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır.
------------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olay büyük ihtimalle precessler artıyor ram yetersiz kalıyor bu durumda restart atar freeram diye bi program var onu dene o zaman o sorun ortadan kalkabilir yada işlemci fanın duruyorsa makinada restart atıyor bunların dışında underground oynarken olduğunu dair duyumlar aldım onboard ekran kartları kullananlarda oluyor buda yine ramden olabilir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...