sLog Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet titledaki gibi.. oyun oynuorum hic bisi farketmio.. tak die restart cekio... nedendir? nası engellenir..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 windows kullaniyorsan format at yerine linux yukle bi daha yapmaz :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 istanbuldasın ve voltaj düşüyo. nası buldum ama :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aynen restart atıyo,İstanbuldayım! Allahım inşallah voltajlardandır[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Benimki photoshopta bişe yaparken atıyo hep nedense oyun falan oynayınca atmıyo alalalala[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Voltaj değişikliğinden etkilenmemenin tek yolu UPS :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bi buraya bak naha bu da çözümü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eeee..işin ilginç yanı benim ups'm war :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 sLog senin iş vahim. Banada olmuştu aynısı bi süre sonra hiç açılmamaya başladı. Anakartın gidiyor galiba... Ben gitarı onboard ses kartına bağladığımda banada olmuştu. Firmaya yolladım sorunu anlamadılar garanti kapmsamında beleşe yenisini aldım nihahahaha :D[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi öle bişi oluoyki... bugün hiç yaşamadım daha ama... bilgisayara bi haller oluo... explorerda linkleri yeni pencerede açamıyorum... ikonları sürükleyemiyorum... ayrıca windows media playerı açmaya çalışırsam bellek yetersiz diye mesaj alıyorum.. töbe yarabbim kafayı yicem ya! şimdi farkettim.. copy paste te çalışmıo...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor [Bu mesaj sLog tarafından 23 January 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 O zaman senin yapıcağın işi hemen yazıyım.. Formatla...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır. ------------------ -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 2 ram'in varsa ikisini de tek tek dene...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Abi olay büyük ihtimalle precessler artıyor ram yetersiz kalıyor bu durumda restart atar freeram diye bi program var onu dene o zaman o sorun ortadan kalkabilir yada işlemci fanın duruyorsa makinada restart atıyor bunların dışında underground oynarken olduğunu dair duyumlar aldım onboard ekran kartları kullananlarda oluyor buda yine ramden olabilir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bence rebellerin işi ..[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar