Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya kusura bakmayın ama ben burda pazar alanı diye bi bölüm göremiyorum biri link felan verirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 pazar alanı yok wowda. ultima bölümü burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ii de ben ultima da deil wow'da char satıyorum ne alaka :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o zaman burdan buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hehehe bu arada, ultima zamanlarımı hatırladım birden. vayyy beee.. ulan ne günlerdi. şimdi şurda bi çoğumuz "abi bikeresinde.." diye bir başlasa 10 gün susmasak gene bitmez o hikayeler ayy ayy.. <3 özledim yav. ultima online 2 çıksın, wowdan güzel olsun, wowu bırakmazsam noolim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uo'yu hep aynı haritanın 3d olması hayali ile yaşadım. ama hiç olmicak herelde. hala arkadaslarım var pvp ci adam lazım olm nolur basla diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 vardı ole bişi bi takım gencler yapmışlardı 3d UO haritası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bi takım gencler sarmaz abi beni, blizzard yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 elimde +15 kryss üstünde deathly poison altımda lama im por ylem diyerek adam kovalamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aman yaramı deştiniz zilyon tane mmo oynadım wow dahil uo dan aldığım tadı alamadım. Ne ekşın yapardık calimportta bucs ta ah ah, bi keresinde altımda siyah must elimde 15 katanayla yatmıştım bucsta, sebepte babamdı, gece 4 te lamba takıcam diye sigortaları indirmişti, hala hatırladıkça kızarım babama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bence bu konu kitlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yok yok. kitlenmesin lütfen. hepimizin geldiği yer uo. onu unutmak saygısızlık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar