Buz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 seçici bi insanım isim seçemiyorum evcil hayvanınıza ne isim koydunuz neden koydunuz merak içindeyim paylaşın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kedi mi köpek mi baska bisey mi? disi mi erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 van kedime haydut ismini koydum geldigi ilk günden beri sürekli hareketli ve yaramazlık peşindeydi. siyam kedime zeytin ismini koydum burnu simsiyahtı ve zeytin yiyordu :D şimdi komple siyah gerci ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 beni ısırıp duran hamsterıma wasabii ismini koymuştum. nedeni yok sanırım. sonra aynı ismi bir köpeğe de koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 benim bir ton kedim oldu, yaraticiligin sinirlarini bi kere zorladim.. simsiyah kediye tipex demistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kedime phoebe koydum cunku edındıgım tarıhten 2 sene kadar fılan once cok sevdıgım kedıcıgımız(abim blackrose un kedisi idi ben cokmustum)Phoebe yi kaybetmıstık..o daonun adını friends dızısınden almıstı sanırım..:D gelelım oglumuza ısmını koyarken telaffuzu phoebe ye benzesın ıstedım ayrıca da Fidel hastası olarak yaslanmakta ve bence yakında olecek olan Fidel e ithafen koydum yanı sevdıgımden ..eger ılerde duzgun bır hayatım olursa bır de doberman alıp adını Che koymayı planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 pet ne demek be evcil hayvan bi dakk sen hayvanmı alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hamsterım oldu 2 tane Toronoy ve Eciy koydum isimlerini Wasabi ve Tipex isimlerine de bayıldım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayırlı olsun!gule gule buyut,foto isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ana hamster mı aldın lan sen hahah süpermiş gelip sevelim bari bi ara ayrıca biri kessinlikle wasabi olmalıymış. bence alışmadan değiştir. sonra suşiyi kafasına banıp banıp yeriz o_O hatta evet, biri suşi olsun diğeri wasabi tamam. değiştir çabuk d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 suşi benim de aklıma geldi ama sevdiğim yemeklerle evcil hayvanları pek bağdaştırmak istemiyorum :D bu arada bunlar çok kavga ediyolar dişi hamster'ımı pet shop'a geri vercem ya da bakma imkanı olan talip varsa ona da verebilirim hatta evdekiler ıyy fare demekten vaz geçmezse yakında ikisini de verebilirim :P ama bakalım seray bu duruma ne dicek.. dişinin resimleri bunlar erkeğinkini çekemedim ağaç ev konseptli bi oyuncak var onun içine girmiş uyuyo çıkaramadım onu daha sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 arkadasımın hamsterlarının ismi kıristofır ve fırederik ti,komik gelmisti bana ama begeni meselesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 of heh tatlıymış bence dişi olan erkeği reddetmiş o yüzden erkek depresyona girmiş. onu alıp pi-kafeye götürelim bence kendine gelsin bi çocukcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 seary sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar