Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet'e isim koymak

Buz

Öne çıkan mesajlar

kedime phoebe koydum cunku edındıgım tarıhten 2 sene kadar fılan once cok sevdıgım kedıcıgımız(abim blackrose un kedisi idi ben cokmustum)Phoebe yi kaybetmıstık..o daonun adını friends dızısınden almıstı sanırım..:D
gelelım oglumuza ısmını koyarken telaffuzu phoebe ye benzesın ıstedım ayrıca da Fidel hastası olarak yaslanmakta ve bence yakında olecek olan Fidel e ithafen koydum yanı sevdıgımden ..eger ılerde duzgun bır hayatım olursa bır de doberman alıp adını Che koymayı planlıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

ana hamster mı aldın lan sen hahah süpermiş
gelip sevelim bari bi ara

ayrıca biri kessinlikle wasabi olmalıymış. bence alışmadan değiştir. sonra suşiyi kafasına banıp banıp yeriz o_O hatta evet, biri suşi olsun diğeri wasabi tamam. değiştir çabuk d:
Sosyal ağlarda paylaş

suşi benim de aklıma geldi ama sevdiğim yemeklerle evcil hayvanları pek bağdaştırmak istemiyorum :D

bu arada bunlar çok kavga ediyolar dişi hamster'ımı pet shop'a geri vercem ya da bakma imkanı olan talip varsa ona da verebilirim hatta evdekiler ıyy fare demekten vaz geçmezse yakında ikisini de verebilirim :P ama bakalım seray bu duruma ne dicek..

dişinin resimleri bunlar erkeğinkini çekemedim ağaç ev konseptli bi oyuncak var onun içine girmiş uyuyo çıkaramadım onu daha sonra :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...