_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Böyle bi şey var mıydı yoksa sadece bir efsanemi bu?Varsa açana slm nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Tarihte bugün bölümünü mü diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Hayır, fake bir arkadaş "BUGÜN AYIN KAÇI" diye konu açmıştı Tarih bölümüne, onu soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 tamam tatmin oldum : )9999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hea vardi. Hatta adı da FÜZE-SEDAT idi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Tarık abi nasılsın neler yapıyorsun? Denemeler nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şaka maka bölüm bölümüm tarih daha adam gibi tarih bölümüne girmişliğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivy said: şaka maka bölüm bölümüm tarih daha adam gibi tarih bölümüne girmişliğim yok ivy imrenerek bakıyorum sana.. Hayalim Tarih bölümü okumak :( Hangi üniversite? ve hangi sene girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bölüm bölümü ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bölüm bölümü değil tabi okuduğum bölüm olcak o ehe ODTÜ anacım bu sene girdim hazırlıktayım şu tarihi ingilizce okucak salaklardanım ama parası iyi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 İyiyim fıratım ya ne olsun normal denemeler işte fena değil sıkılıyorum biraz.yılbaşında mesajına cevap yazamadım kontörüm yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar