Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybolan cep telefonunu bulmak?

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

Biraz erken olsaydı bulurdun da 3 4 haftada çok uzaklaşmış olabilir tanıdıklarının telefonlarına sor belki haberleri vardır
neyse çalındıysa polis bulabiliyor bizimki okuldan çalınmıştı çalanın video görüntüleri fln vardı okul sağolsun polis kastı biraz buldu ama herkesinki bulunmuyor daha doğrusu polis uğraşmıyor çünkü çalanlar genelde çete olduğundan o ona satıyor o öbürüne fln polis kimi yakalasa ben çalıntı olduğunu bilmiyordum 2.el diye aldım fln diyor
neyse umarım bulunur
Sosyal ağlarda paylaş

Kaybettiğin yeri hatırlamaya çalışsan, etrafa sorsan... Mesela bizim güvenlikte yüzlerce unutulmuş ve başkası tarafından bulunmuş telefon varmış, sahipleri gelip almıyorlar ne yapacaz diyorlardı. Benim de geçen hafta telefonum çalındı, polise gittik, dilekçe felan yazdık, imei no.su tlf.umun kutusunda yazıyordu, onu ve modelini verdim, hırsızı buldular zaten güvenlik kamerasında kayıtlıydı adamın resmi.. Hırsız aynı gün satmış telefonu bulmak zor, imei no.sunu kırıp değiştirebiliyorlar, siz ümidi kesin dediler ama sattığı yere operasyon yapmışlar aynı günün akşamında ve telefonumu bulmuşlar. Yani bulunabiliyor telefon, ama bulunmama olasılığı biraz daha yüksek sanırım da.. 3-4 haftadır neden aramadın hiç tlf.unu? Benim bi arkadaşım telefon kulübesinde unutmuştu cep tlf.unu, bulan adam çalıştığı yere kadar getirmişti mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

seneler önce telefonum çalınmıştı. Savcılığa başvurduk imei numarası ile birlikte. Savcılık mahkeme kararı ile tüm gsm operatörlerine bu imeili numara kullanıldığında bize bilgi verilsin tarzı bir yazımı ne vermiş. Yaklaşık 2 sene sonra bi mektup geldi savcılıktan. Telefon bulunmuş İzmitte bir bayan kullanıyormuş.

Asıl can alıcı olay ise kadının elindede telefonu aldığına dair fatura vardı. Düşünün yani adamlar çalmış bide faturalı olarak nasıl oluyorsa satmış cihazı.

Bir bardak soğuk su tavsiye ediyorum. Hiç uğraşma bence. Bulsalar bile en azından 1-1.5 yıl ki o zamana kadar allah bilir o modeller hurda olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Benimki 2 sene önce çalınmıştı.Imei numarasıyla polise ve ardından savcılığa başvurduk.8-9 ay sonra kadar.yani ben yeni telefonumu bile eskitmeye başlamışken savcılktan bi mektup geldi.Telefon bulunmuş,eskişehirde mi ne biri kullanıyomuş.Gelen mektupta büyük ihtimalle o telefonu çalan şahsın o olmayacağı ama gene de şikayetçi olursak hakkında dava açılabileceği ve telefonun elinden alınıp bana verileceği yazılmıştı.Uğraşmadım daha,zaten çalındığında hafıza kartı bozuktu,kapağı değişmeyen nokialardandı,boyaları kazınmıştı,ekranı çizik içindeydi (-afedersnz-sıçmıştım yani telefona :P ) bide,garip olurdu heralde.karını kaybedip tecavüze uğrayıp elden ele gittikten,orta malı olduktan sonra tekrar evinin kadını yapmak gibi :Pp.
Bir de bir arkadaşıma çalınan telefonu-ki kendisi gayet delikanlıyım şeklinde takılan bi erkektir- 4 ay sonra cart pembe kapak,içinde petek dinçöz şarkıları şeklinde geri dönmüştü.Sinirden kırmış sanırsam onu :D
Bir akrabama da mektup geldi,elinizdeki telefon çalıntıdır.Telefon ve ilgili şeylerle beraber savcılığa gelin diye.Telefonu aldığının ilk haftasıydı ve o modelin türkiyede satışına başlanalı daha 1 ay olmamıştı.İlginçti,aldılar elinden telefonu.Faturası da vardı üstelik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...