nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 5 Ocak Cumartesi 19.00 Zafer Önder İpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 başında teknik direktör olmadan son 2 maça çıktılar bide devre arasını da hocasız geçirdiler.bursa da pek ii oynamıyo ama ben bu maçın sonucunu tahmin edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 galatasarayın hocası daha bugün geldi. yarın sadece 1 kere takımıyla antrenman yapacak. bursa deplasmanı zor olur, galatasaray zaten ilk maçı aldı.. burdan 1 puan çıkarsa çok rahat yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 son dakikaları gollü geçen maç 2-2 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 2-2 bitmiş geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bursalı olarak sevindim beraberliğe. ne şiş yandı ne kebap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar