jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 patladı zaten boşuna zahmet etmeyin artık arkadaşlar ;)[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eveet.. şu anki durumda maç erteleniyo sanırım. veya da 3e3 4e4 bi maç olacak. olmayacak haliyle tabi. şimdi herkese uyan başka bi gün belirlemek lazım en erken pazartesi hatta salı diyorum ben. havalar düzelir artık o zamana kadar. düz hesap hafta ortası çarşambayı öneriyorum uygun mu herkese? uygun olmayan varsa bi adım öne çıksın yeni bi gün söyleyiversin.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yarın yapalım soğuk hava bünyeye ii gelir zıpkın gibi eder adamı walla tek sorun sahanın buz veya full kar olması. deilse yapalım yani. neyse yarın sabah da bi konuşuruz şu adamlardan saboya tel gelince[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 perşembe hariç çoğu gün uygun olur bana pazartesi-salı yapmayalım derim ama şu soğuk hava hele bi geçsin[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 perşembe gününe izin verebilirim fazla yagmayacak havalarda ısınacak o gün oynayın hatta bende gelirim belki baska zaman yaparsanız gene yagdırıcam kar gene patlıcaksınız ona göre[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bana haftaiçi uymaz zaten salı iktisat cuma mat sınawlarım var[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj fizban tarafından 24 January 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hms demin hafta içi s2seniz uymaz diyodu evet ben denedim hakikaten uymuyo yalanı yok babacumun o yuzdne maçı ileri bi tarihe alıyoruz[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 *!hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: fizban, 24 January 2004 00:05 tarihinde demiş ki: önceki maçın ardından hasta olup 2 hafta aralıksız evde yatmıştım, bi daha olmaya niyetim yok, valla siz yapsanız da ben gelmiyorum deli soğuk dışarısı. satıcılığın sözlükte anlamı budur arkadaşlar işte[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bana da Salı'dan sonraki her gün uyuyor beyler.Öle bi tarih belirleyelim ki,şu karlar tamamen erisin de buzlanma derdinden de kurtulalım. Not:Şu an saat 11.10,Cumartesi.Burda hala kar yağıyor beyler.Diz boyunu biraz geçti burda:)[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar