jankis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hayırlı olsun yarın fırtına geliyo züper olcak maç züper :P saha ayarlandı mı ?!?![signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 kıçınız donar işallah bathory ile bir olduk güçlerimizi birleştirip bulutları tepenize çekicez Control Weather büyüsü yapıyoruz 2mizde lvl 20 büyücü oldugumuzu hesaba katarsanız bittiniz olm siz *!Collina nın hipnoz etkisi yapan bakışları ile büyülü küresine bakar ve Bathory nin küresine cevapsız çağrı bırakır* *!amacı fazla güç harcamamaktır bütün gücünü büyüye saklar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hoba yaşasın fırtına! sahayı ayarlayalım çabucak 5-6 veya 6-7 boşsa ayarlayıversin birisi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 4-5 alındı bile efenim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 of of dyna olm tam istedigimiz saat deilmi 4-5 gecen hani küreden küreye konusuoduk ya 4-5 arası olsa super olur falan hava zaten kotu bide bizim buyulerle bunlar kesin geberir falan hehe oh oh ey guzel allam ya ne guzel yagdiriyosun su yagmuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ay yeter geyiğin de bi sınırı var de mi malozlar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 heralde ortak ha gayret iice batırıcaz maçı bizsiz maç yapmak nasılmış görücekler *!geyiğin sınırını 10 metre genişletmek büyüsü yapar ve saboyu usama ya staja yollar* *!küreden bathory ye bi çağrı daha bırakır*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 dyna sarji bitmisti kurenin geri cagri atamadim kusura bakma hehe olm sabo öle bi geyik yapcazki macı yapamıcaksınız hatta forumu bırakıcaksınız ehe hadi diyelim dayanıklı cıktınız ctesi gunku maca hicbi insanoglu dayanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bu sefer duzgun bır takım kurulsun hatta burada kuralım. gecen mactakı gıbı dengesız olmasın[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yees cumartesi 16:00da modada tamamdır. direk sahaya gitmielim önce bi yerde buluşuruz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben 3 buçukta dersaneden çıkacam hızlıca gelmem gerekiyo direk[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 lol tharkaaas ![signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 tharkas uyma sen bunlara gel bizim ekibe katıl *!büyülü küresinden tharkas a çağrı atar, sonrada bathory ye atar, 3 çağrı akşam parti var anlamına geldiginden 3 çağrı atmaz çünki parti yoktur*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 İlk sayfadaki 14 kisilik kadronun icinde ben de vardım hatta ilk mesaj atanlardan biriyim. Ama kurduysanız mesele yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Kenderleme, 17 January 2004 17:11 tarihinde demiş ki: 7v7'lik bi saha varsa kadıköy moda vs vs tarafında (herkese uyması açısından) olur. başka yolu yoksa da oynarız dereağzında. şimdiki liste şöyle oluyo sanırsam: Kenderleme Estel Babakam THARKAS! Hill Fizban Arcane Phalanx Bay Bomba Bathory Silth Jankis Sabo Angelus Dikkatinizi cekerim THARKAS! in adı üstelik ünlemle gösterilerek belirtilmiş! [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 22 January 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 e bizim takıma girsin madem o da veya öteki takıma. zaten muhtemelen zemin pek fazla koşup tepinmeye müsait olmayacaandan çok sorun olmaz. bence sorun yok (ne sorun olsun ki gene kalede durup top beklemeyecem mi :) )[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hmmm hep bi problem çıkıyo yahu. bu arada ilk safyada kurulan kadro kenderlemenin kafadan atmasyon kadrosudur yane ay ne biliyim of sıçış oldu. ilk yedek ol istersen tharkas. şu anda çünkü herkese soruldu herkes kesin geliyorum dedi. birini çıkarmak imkansız gibi bişey[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bu hava durumunu bilen biri var mı?Böyle mi olacak hava,böyleyse ağlicaz maçta:)süper aksiyon da olur yani:)[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bbc'de cumartesi günü hiç bişey yağmayacak diyo. ama yağmur veya kar yağar gibi geliyo bana (bu durumda bana mı bbc'ye mi inanacaksınız huehe) yağmurlu olursa mok olur ama saha kar kaplı falan olursa süper eğleniriz. ama o zaman turuncu top falan bulmamız lazım :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Yok be abi,topu da görmeyelim,top diye dalarız öle yuvarlak gözüken herşeye:) İşallah hiçbişi yağmaz,yani bbc'ye güveniyorum:)[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 tamam kurulmus haberım yoktu gelmıyorum ben :) fızban alkol masasında kurmuyorsunuz demek belkı oyle kursanız daha ıyı olur. muhabbet ederek,yuruyerek gol atmak sıkıcı oluyor sizin yada senın burada kurdugun takımlara.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 22 January 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 büyk aşklar kavgayla başlar fiz tharkası seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 1) fizban "oynama taraftarı diilim" falan gibi falsolu cümleler kurma. oyanaycaksın o kadar haha. bu saatten sonra satanlara diyecek bişe bulamam 2) üstteki mesajda "oynama taraftarı diilim" hariç herşeye katılıyorum fizban'ın. ama ufak bir not, hangi maç hatırlamıyorum bi takım hakkaten güçlü olmuştu diğerine göre. neyse canım 7'de 6 düzgün takım kuruldu yani daha ne olsun.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *!küreyi okşar* bathory cim büyü tutuyo koçum patlatıyos heriflerin maçı aha fizban yusufladı satmaya calısıyo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 aehuae beter olun olm beteeer of of nası yagıyo fiz patlasın icinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar