sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 efendim yeni bir halı saha maçı yapalım diyorum [ben de mesaja fizban olarak el atıyorum] sabo [evet bu dana 3. maçtan beri hep oynuyo] apex [valla bu adam oynamalı, geçen sefer sabonun öküzlüğünden yoktu :)] bathory [hehe fizban yiyecek onu savunmada] fizbo [her maçta oynayan beleşçi] phalanx [her maçta oynayan savaşçı] arcane [whopper king !] angelus [7.maçta kal koalisyonunda ne olduğunu gösterdi] hill (bu adamın işi çıksa da gelmese takımlar eşit olmuyo :D) [gelecek, gelmesse olmaz /fiz] kenderlemememe (ahanda bunun yer garanti kaleci çünkü) dynamick (eğer 24'ünden sonra yaparsak maçı oynayacak) babacum (ahanda bir başka yeri garanti heyvancık) dela jankis [boş gelsin hehe] mrbomb siltopoş [bodruma gitme de gel :P] estel (gerçi bi satış olmuştu geçen sefer ama) [kıracan mı belimi ?] bu kişiciklerden 12 adeti gelecektir. maç yapacağızdır. unuttuğum var ise affola. [duruma göre 14 kişi de olabilir] Maç için 2 gün seçtim arkadaşlar öylesine kafamdan. Zaten tatil falan başladı bi sürü üni'nin. Tarihler: 21 OCAK, ÇARŞAMBA VE 24 OCAK, CUMARTESİDİR... bu iki tarihten hangisi uyuyor söyleyin. ama "ay çarşamba biraz koşturmam gerekicek cumartesi olsun" demeyin allah için [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj fizban tarafından 15 January 2004 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ehe biraz koşu falan yapim bakalım ayak ne durumda ona göre haber veririm :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nası eklemeyi unuttum lan nesta'yı. ahanda orada duruyo goccaman ----> HILL[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evet o haftanın sonu olsun şayet o hafta kol gibi muhasebe snavım var[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cumartesi bende oynarim.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yer varsa bende oynarım[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vazgectim... [signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 January 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cumartesi akşam- akşama doğru olursa oynarım.[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nesta real de? bence lazio da[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 23 ocakta sınavım var öncesinde oynayamam 24 ocak uyar[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben de warım 24 ocak ii bence de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 24 ocak çok ii olur[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Cumartesi banada uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Hill, 15 January 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Cumartesi banada uyar. hayıııııııııııır korktuğum başıma geldi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Eheh yorgun geleyim istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bana da uyar ikiside finaller var ama napalım simdi halisaha maci mi onemli final mi? heh sorusu bile soz konusu deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bana da şimdilik uysun da haftasonu sölerim kesin cevabımı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hill ilk yarı bi takımdan 2. yarı dierinden olursa güzel :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 şu anda bile dynamick'i saymazsak 14 kişi olduk ohannes hmmm bana uyar, dereağzı dediğin kalamışsa hayııııııııır diyorum. rezil bir saha, siz yaparsınız ben gelmem orada yaparsak. başka saha bulun canımı yiyin[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 7v7'lik bi saha varsa kadıköy moda vs vs tarafında (herkese uyması açısından) olur. başka yolu yoksa da oynarız dereağzında. şimdiki liste şöyle oluyo sanırsam: Kenderleme Estel Babakam THARKAS! Hill Fizban Arcane Phalanx Bay Bomba Bathory Silth Jankis Sabo Angelus 14 kişi bi de dyna gelcekse 15 moda olmaz haliyle bu kadar kişi olunca. yere karar verelim de daha saat kaç olsun kim ayarlasın kim kim olsun takımlar kavgası yapacaz. bi de gelmeyecek varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun :P[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben geliyorum kesin. 7v7 modada yapılmaz başka bi yer bilen adam gibi varsa söylesin stadın ordaki saha var bence kokmuyo kokuyo derseniz bilemem ama ben orda 3 kere oynadı sadece girişte 2 dakika koku geliyo sora direk alışıyosunuz abartmaya lüzum yok hiç rahatsız etmiyo saha bence fena deil yoksa dereağzında da oynarız 7v7[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben bozmayım abi 14 cıkarmışsınız iyi eğlenceler ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bilmiyorum bilinmez dişi miletinin işi ya taksime ya bakırköye yada işi cıkar gene buseferde kafası bozulur dyna nın ozaman hakemliğe sizin oraya :) olay bu yani :)))[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eaueuh stres topu muyuz la biz kafan bozulunca maça hakemlik yapmaa gelion :D[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hangi gün? bu bizim göztepede iki saha var da 7v7 olurmu bilmiyorum[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar