Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 peki okuldan öğrencidir bu aga yurtdışına da çıksa çıksa öğrenim görmek için çıkar diye yazı alsak sonra tatile gitsek oluyor mu :F yani okulun o yazıyı vermesi için ne gerekiyor?
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Onu yapamazsın çünkü okuyacağın ülkede bi okula kayıt olup o okula kayıt olduğuna dair belge ve öğrenci belgesi ayrıca da davet getirtmen lazım :)
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yani konferans fln olunca onlara gidebilmek için demiştim tatili de aradan çıkarırım diyordum bizim bölümde konferans çok oluyor da sadece öğrenci değişimi ile gidip 1 dönem okicaklar fln yararlanabiliyor o zaman? +++ edik: yok yanlış anlattım sanırım yani konferans olursa ona gidebilmek için pasaport almam gerekio ben para verme kısmından bahsediyorum yoksa vize işi kolay [en azından benim için, yani dışardan yazı fln kesin buluruz okuldan firmadan vs] onun için diyorum pasaportu alma aşamasında daha az para vermek için
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 öğrenci değişimi ile konferansa gidemez ya master yapar ya da burslu olarak orada kaldığı yerden okula devam eder.konferans ayrı olay ona da öğrenci vizesi alınır ama short stay dediğimiz kısa süreli konferans süresinden 3 gün falan daha fazla kalışlı vize verilir konferastan sonra 3 gün kalabilirsin tabiki de ya da vizen ne kadar süre tanıyorsa sana o kadar kalırsın.
Öne çıkan mesajlar