patara Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 selam inside uo içindeki bazı özel itemleri oyun içine neden akratamıyoruz. Mesala kryss'in id'si 1400 ok problem yok. Farklı bir silah görüyorum kryss'in id'sinin orada yazan 026C1 id'yi oyun içinde bir iteme verince abuk subuk itemler çıkıyor. Bu silahları oyun içine taşımak için farklı bir muhabbet mi var yoksa benmi beceremedim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Zanledersem o silahın spherede scp si yok o dier silah cesitlerinin scp sini karistir sende ona göre o inside uo daki idi kulanarak yeni bi scp yap oyunda gözükür[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 rexx tabikide o item için bir script yazıyorum. Yazmasam zaten oyun içinde nasıl add yapabilirim dimi. Zaten itemi ekleyincede duvar yada vs abuk subuk itemler çıkıyor. O id verdatada kayıtlı değil imajı veriyor. Fakat verdatada kayıtlı olmasa bu sefer inside uo dan nasıl görürüm oda işin diğer boyutu.. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 eklenen itemlar verdata ürünü değil ki (öyle mi yoksa) anim mul flndır (salladım bilmiorum) oyun içindeki katanalar (paperdolldan bahsetmiom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Taz anim de olsa bi şekilde inside uo görüyor değilmi. Yani bir şekilde bunların anim leride vardır paperdoll da gözüken halleride. Tabi nasıl çıkartaz ortaya oda meşhul gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Itemlerin papedrol'da görülen halleri verdata.mul'da. Fakat oyunda(çantada veya yerde) gürülen halleri başka bir mul dosyası içinde. Şimdi tam emin değilim ama inside uo'nun içindeki id ler tutmuyodu galiba.Yani en azından verdata id'leri tutmuyo. Bence edit veya sadece bakmak için Paradise adlı programı kullan. Daha verimli sonuç alırsın...[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 tamam şu Paradise sı bir bulalım saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar