Yeager Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 cafeden kurdugum sphere icin konsoldaki ip adresini verdigimde baskaları servera baglanamıyor. Sorun su cafede baglantı adsl ve pclere localhost olarak ayrılıyor sanırım yada öle bişi. başkalarının benim shardıma girmeleri icin ne yapmama gerekir? + olarak işletim sistemi Xp belki cavap vereceklerin işine yarar. sphere.inide en alt satırlarda bu sorun icin birşey açıklamış ancak tam olarak anlayamadım. Acaba durumu izah edebilecek olan varsa sevinirim. Mutlu günler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Yeager, 24 January 2004 03:54 tarihinde demiş ki: cafeden kurdugum sphere icin konsoldaki ip adresini verdigimde baskaları servera baglanamıyor. Sorun su cafede baglantı adsl ve pclere localhost olarak ayrılıyor sanırım yada öle bişi. başkalarının benim shardıma girmeleri icin ne yapmama gerekir? + olarak işletim sistemi Xp belki cavap vereceklerin işine yarar. sphere.inide en alt satırlarda bu sorun icin birşey açıklamış ancak tam olarak anlayamadım. Acaba durumu izah edebilecek olan varsa sevinirim. Mutlu günler. lamerlik yapıp arama motorundan bulamadıgım bu konu icin biraz altımdaki satırlara bakmama gibi bir aptallık yapmışım. ancak şu var orada anlatılanların hepsini yaptım ancak hala daha sorunum devam etmekte. [Bu mesaj Yeager tarafından 24 January 2004 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Sphere yi cafedeki ana makinaya kur interneti dagitan makinaya yani. o zaman konsolda iki tane ip adres yazmasi gerekiyor. 192.168.... oaln degil diger ip ile gireceksin.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: lordgnr, 24 January 2004 05:11 tarihinde demiş ki: Sphere yi cafedeki ana makinaya kur interneti dagitan makinaya yani. o zaman konsolda iki tane ip adres yazmasi gerekiyor. 192.168.... oaln degil diger ip ile gireceksin. yani ana makinadan kurup oradaki konsoldan mı baglnacagım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Icqda bana yardımcı olan bir arkadaş var onlara tşk ederim gecenin 5 inde yardımcı oldukları için. Sonuç olarak şuna vardık: Eğer cafede veya başka bir yerde baglantınız(adsl, kablo vs..) hubdan networke dağıtılıyorsa maalesefki oradaki pclerde server kurulmuyor. Ps: Eğer faq edilirse başka kişilerinde sorduğu bir konuyu az da olsa yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Yeager, 24 January 2004 05:47 tarihinde demiş ki: Icqda bana yardımcı olan bir arkadaş var onlara tşk ederim gecenin 5 inde yardımcı oldukları için. Sonuç olarak şuna vardık: Eğer cafede veya başka bir yerde baglantınız(adsl, kablo vs..) hubdan networke dağıtılıyorsa maalesefki oradaki pclerde server kurulmuyor. Ps: Eğer faq edilirse başka kişilerinde sorduğu bir konuyu az da olsa yardımcı olabilir. Bu konuyu baya tartışıldı. Hatta benimde bir konum var. Eğer ortada router yok ise demekki internet bir pc 'den lan a dağılıyor. Eğer böyle bir durum var ise ( ben router'dan yapamadım ) pc den proxy server kurarak olayın belki çözülebileceği kanısınsayım. Gelen istek proxy programları aracılığı ile ( ana makinadan) 2593 ve minimum bir port daha olduğunu düşünüyorum açılarak ve localdaki herhangi bir ip'ye yönlendirilerek olay çözülebilir. Kendi adıma bu mümkün olmadığı için ( router kullanıyorum ) hiç denemedim. Ama denemekte yarar olduğunu düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar