urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bana benzeyen bi kız bulmuş ama daha çirkin (yani gören herkes de böyle söyledi tanıdıgım tanımadıgım) ahahahahaha :D ne güldüm varya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Gören herkes sen kırılma diye öyle söylemiştir, kız daha güzel emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yoo bende gördüm :D bizim dersanenin karşısında dersanesi. ssdgshfdhg :D ayrıca üzülmem ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 guzellik relatif bi kavramdir onu gectim senden cirkin diyosun ama belki sana gore baska artilari wardir ki bu cirkin oldug realitesini kabul ettigimizi varsayarak konuyorum msela daha iyi yemek yapiyodur sesi daha guzeldir senin kadar nazli deildir yatakta daha iyidir ha ayrica sana benzemeside normal ? insanlarin genel kaliplari wardir ck disina cikmazlar tip oalrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 daha guzel kabul et iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vala kalıbından çıktıgı tek insan bendim.. hiçbi şekilde eğlencemi bozamazsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kalıbından cıkmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eleman kız arkadaşıyla belki şimdi sinema izliyor öpüşe koklaşa sende burda forumda kendini avutuyorsun bir nevi. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bir de çocuk daldan dala atladığına göre pek maharetli sanırım. Kaçırmışsın elinden gül gibi çocuğu, sen kırılma diye "Senden daha çirkin" diyorlardır. Taş gibi olabilir, Bone'un söylediği gibi yatakta çok iyidir. Alternatifler sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ee ok yane seni beenmis bundan sonra belki snein tipinde kizlarla cikicak hayir cok entresan diel yane senden cirkinse ay yazik lan bu mudur dersinde aban benziyo ama benden guzel sacma bi laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Durum vahim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 vala takıo olsaydım şu anda ağlıyo olurdum. ayrıca o öle kolay kolay öpüşemez =) hastalık kaparım korkusu var. telefonunu başkası kullanınca bile ıslak mendille siler =) istediği kadan yiyişsin napiiim :D (yiyişebilirse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Üçümüz de biliyoruz ki o kız daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Jedi said: eleman kız arkadaşıyla belki şimdi sinema izliyor öpüşe koklaşa sende burda forumda kendini avutuyorsun bir nevi. kolay gelsin.::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ha unutmadan ben genelde mesela sarisinnari beenirim ama cogu kiz arkadasim kumral oldu simdi ben ara arkaya 2 sarisinna ciksam ilk kiz mi tipimi deistirmis olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: v ayrıca o öle kolay kolay öpüşemez =) hastalık kaparım korkusu var. . OHA cocugu cok tuttum şimdi. bahane süper. dişlerini fırçalıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: ayrıca o öle kolay kolay öpüşemez =) hastalık kaparım korkusu =) oha :=) zahuhauhuahugılsdu asdhjk sdfhjsdfjklh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hanım kızımız şokun etkisinde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 orası size kalmış :D 2sene çıktığım insanın neleri ne psikolojiyle yapıcagını gayet iyi öğrendim artık. istediginiz kadar bana "sen kendini avut" diyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Jedi said: urmesque said: v ayrıca o öle kolay kolay öpüşemez =) hastalık kaparım korkusu var. . OHA cocugu cok tuttum şimdi. bahane süper. dişlerini fırçalıyor muydun? terazi koysunnar sisteme direk basicam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ağlamaya başladı sanırım. Hatasını fark etti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 umrusque bence sen bu cocuga sow amacli hemen birini bulman lazim bak cons war enfes cocuk hemde bodrumda oteli war tanissaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Üstüne gitmeyin lan kızın herkesin eğlencesini bozuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kotuyuz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 iyide bana sökmüo kötülükleriniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar