Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yeterince uzadı. Anlatmak istediğimide açıkladığımı düşünüyorum.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 biri çok doğal olan ve duygusallaşmaya neden olan terörizme duyulan hassasiyetini dile getirmiş, bir diğeri bunu yanlış anlamış kendi çevresine terörist ithamında bulunulduğunu düşünmüş, biri demiş teröre karşı olanlara nazi demiş, biri alıngan arkadaşa askeri yaptırımlardan bahsetmiş. farkındamısınız bilmiyorum ama burada yazılanların hepsi iç çatışmaya ve terörün istediğine ulaşmak üzere olduğunun kanıtı.biz oturmuşuz kendi aramızda bir birimizi yiyoruz.yok efendim kürtlerin kıcında sigara söndürülmüş 80 ihtilalinde.(bir kere 80 ihtilalini kürtlere yapıldı de anlayalım.ülke tarihinin en karanlık dönemini bile kendinize yontmayı becermişsiniz)o ihtilalde kürtlerin değil sosyalist ve sol aydınların kıçında söndürüldü o izmarit.o izmarit sadece kürtlerde söndürüldü diyorsan sende nasyonalist fikirlere kapılmışsın, teröre karşı olanlara nazi diyemezsiniz.ayrılıkcı fikirleri besleyerek bizim millete bu yapıldı o zaman bu patlama gibi olayları görmezden gelirim zihniyeti ile bir halt olmazsınız.ülkemiz ırksal ve dini parçalanmaya gidiyor.ileride pakistan afganistan ırak olma yolunda ilerliyoruz.bu vatanı ve bu huzuru kıçınızda izmarit söndürüldüğü ülkeyi kaybedince çok ararsınız. kendini kıçını devlet büyüklerine izmarit söndürerek ezdirmeyip dağa cıkmış katilmiş.az daha teröristin kıçını başımıza çıkarın, adamda kıçın erdemine bak kül tablası misali izmarit söndürülmekten bıkmış dağda kürt bebelerini kıçından attığı mermilerle öldürmüş.teröre batıya abdye kıç maşası olmak mı ezilmekten bıkmış bir zihniyetin çıkar yolu.pes doğrusu.
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 'Saldırı, çok derin bir provokasyon' DTP'li Demirtaş: 'Saldırının arkasındaki gerçek sahipler ortaya çıkartılsın' Evet bu saldırının da arkasında derin devlet varmış zaten pkk çok "şerefli" bir örgüt böyle saldırılar yapmaz. boşuna tartışıyoruz amcamız doğrusunu açıklamış şimdi dağılın. ayrıca zamanı olanlara bu yazıyı okumalarını tavsiye ediyorum. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=50042&cat=110&dt=2008/01/04
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hele bakın şu derin devlete; Bursa ve Van’da güvenlik kuvvetlerinin yaklaşık 64 kilogram patlayıcı madde yakaladı. Van’da bir minibüste 50 kilogram patlayıcı madde ve çok sayıda el bombası ile Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde bir kamyonette 14 kilogram C-4 patlayıcı ele geçirildi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 dur lam dur! tam yatağa gidiyordum dişlerimi fırçalarken aklıma geldi bizimkiler aradı bugün. diyorlar ki "olm haberlerde duymuşsundur. bomba bulunmuş yine... bugün xvcvxc amcan aradı (<-polis kendisi) kalabalık yerlere gitmesinler dedi.." yok yok aklıma gelen annemin beni araması değil. aklıma gelen pek sefgili dee tee pee lilerin "gerekirse gider canlı kalkan oluruz!" açıklaması kardeşlerim benim, canlarım benim! sizleri bi süreliğine, en azından şu terör olayları bitene kadar istanbul'a davet ediyorum.. bana bi canlı kalkan olun lütfen! annemler telaş etmesin falan. hem kardeşlik, sevgi, dostluk, birliktelik di mi?
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ertesi gece de bizim mahallemize ses bombası attılar.
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sabrımızı deniyorlar ama Türk-kürt çatışması başlatamayacaklar içlerinde patlicak inş
Öne çıkan mesajlar