Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizimlerim


weroq

Öne çıkan mesajlar

Rakursi said:
Portreye yorum yapayım.

Oran,yerleştirme ve form hataları var. Daha çok portre çiz bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Ayrıca boyama değil tonlama yapmalısın.


ya bişi sorucam; şimdi siz "oran yerleştirme ve form hatası var" denildiğinde nerede ne sorun olduğunu anlayabilior musunuz?

hani benim çizimle aram 'yetenekli ama eğitimsiz' olduğundan dolayı teknik terimlere yaklaşımım sizin "kuvvetli kiriş zayıf kolon kontrolü"ne yaklaşımınız seviyesinde kalıyor.

şimdi oran da sorun nerede? yerleştirme de "sol göz yerinde değil, burunun uç kısmı 'kalk gidelim' diyor.." gibi açıklanabilecek bir sorun mu var? form hatası nedir?



bad command or file name
veriyorum bu cahillikle. birazcık aydınlatsanız bizleri de.. nerede ne sorun görüyorsunuz kalem kalem açıklasanız bize de. hani resim, çizim yapacağımdan değil. burada milletin dediğine bakarken cahil cahil bakmayalım.

TT_TT
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bişi anlamıyorum form ve yerleştirme hatası diyince merak etme,

self kaşus biriyen biraz, şey gibi oluyo tabi "abi ayakkabın" diyolar mesela bakıyosun "aaa ayakkabımın bağı cözülmüş" diyosun sölemelser bağının cözük olduğunu fark etmiyceksin mesela.

ama tabi ayakkabının bağı cözük denılse daha güzel olur,


illıstrator bence ok yanlış bi secim, vektorde o kadar güzel bişi değil, resterın dokusu tabı kokusu varken vektor'u salla. cok nadir vektor'e uygun stalize işler var şu alemde geri kalan genelde cöp bence.

rester güzeldir, at ps'e oh mis gibi. İlerde para kazanıp tablet alınca acarsın painter'ını mutlu mutlu calışırsın.

bence şu anlık desenını güclendirsen daha iyi olur senın için.
portre dışındaki işler için daha temiz calıştan baska bişi diyemiycem sanırım, portre içinde burun ve sağ gözde bozukluklar var formları biraz şaşmış gibi, alnın bıraz daha kurcalıyabilirmişsin. cizerken görmedim ama cok bi kenardan baslayıp tıkır tıkır cizmişsin gibi duruyo, hazırlanıyosun sanırım sınavları zaten cizime nasıl baslanması gerektiğini öretmişlerdir az cok, şaşma ondan önemli şeyler daireler oranlar falan.

ama bence asıl sorun kontrast eksikliği portrende, ışığın güclü değil, taramaların zayıf. bu anda cok işin var sonra yazarım bişiler daha.

cok calış emi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...