Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[H]Grim Batol - Guild (Yeni bir oluşum)


Revell

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır aklımda olan bir düşünceyi hayata geçirmek için ilk adımlarımızı bir kaç arkadaş sayesinde attık. Kısaca size bundan bahsedeyim. diğer guildlerin aksine çok farklı bir amaca ve yapıya sahip. One to Seventy, adından da biraz anlaşılabileceği üzere en alt seviyeden en üst seviyeye hitap eden uluslar arası bir oluşum, bunun yanında belirli bir sınıf ayrımı yok.

Guilding kuruluş amacı, WoW dünyasında oyuncuların karakterlerini geliştirirken, öğrenirken, oyunun bir MMORPG olduğunu oyuncularına hissettirmesi. Yeni veya eski oyuncuların bu uzun yolculukta birbirlerine yardım etmelerini,bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını, yararlanmalarını, yeni ve farklı kültürden arkadaşlıklar kurmalarını sağlamak istiyoruz. Henüz yeni bir oluşum olduğu için bir takım sorunlar orataya çıkabilir, bunlardan en önemlisi guilding ne kadar süre ayakta kalabileceğidir. Daha önce böyle bir oluşum olmadığı için şüphesiz en büyük sorunumuz budur. Tabi bunun sonucunu zaman gösterecek. Şimdilik az üyemiz var, bizim tek isteğimiz birbirine her konuda yardımcı olabilecek insanları tek bir çatı altında toplamak.

Eğer sizde ile birlikte yolculuğunuza devam etmek isterseniz, oyun içinden Valenthallas, Vonderbold ve Okrad'a ulaşabilirsiniz. Yeni oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...