Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Aaa efsane!! Bira ve patates.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Marine-Medic İnternet-Tel Faturası Vize-Final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 at-avrat-silah buda uclu oldu ama:P[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Tekila Limon Yaz - Eglence Yaz- Kız Yaz - Deniz Kış - Depresyon Okul - Nefret Rakı - Kavun Rakı -Beyaz Peynir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 uyku+yatak(simdi mesela) aclık+pizza+pizza+pizza+pizza+piz... depresyon+HiM sıkıntı+bilgisayar uykusuzluk+bilgisayar edebiyat dersi+resim cizmek bira+kuruyemis ... ... ...[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: GeeM, 04 Şubat 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Lamer ve Uo Oyun ve internet Araba ve ben Para ve kadın[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem bunlara ayrıca Dağ-Bisiklet Kamp-Bisiklet Extreme-Spor Ben-Manyaklık Stealth-Hiding ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 vodka-cilek vodka-domates suyu viski-redbull rom-kola sonracima nescafe-french vanilla[hline]Affan dedeye para verdim, Satti bana cocuklugumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Münir özkul - Adile naşit[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bira-kokoreçi unutmuşum bak bide rakı-beyaz peynir var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Popeye, 04 Şubat 2003 06:01 tarihinde demiş ki: Münir özkul - Adile naşit[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn +1 Popeye bu mesajın beni ağlatıyordu :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Erman - Şansal Ghoul - Necro Asterix - Obelix Kuru - Pilav :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: GeeM, 04 Şubat 2003 02:27 tarihinde demiş ki: Tekila Limon Yaz - Eglence Yaz- Kız Yaz - Deniz Kış - Depresyon Okul - Nefret Rakı - Kavun Rakı -Beyaz Peynir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Abi o Tekila-limon+tuz olacak :)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 tuvalet-kitapyada çizgiroman[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 eti cicibebe - çay müzik - bira müzik - snake II :-P cips - cola arif - hakan şükür :) sigara böreği yemeği - lamer :-D demokrasi - goril[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bilgisayar ve ben:D kar yağışı ve tatil[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ora-Boya. Aman yanlış oldu Oya-Bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 süt+hayri pıtır[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 snickers ve herhangibi bişey[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Şarap + Bira Öküz hayvan brutal + Melek sesli hatun Otobüs + Kitap Boğaz + Vapur[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 cenk - erdem (muebbet muhabbet)[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 biskrem - kola - $ekerden bayginlik gelmesi[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 et-tırnak [hey be felsefe yaptım (:] Ha bi de deep-justin. Shadowbane çok yakında.! [hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 04 Şubat 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 icki (kisinin tercihi) - sahil icki - muzik muzik - sahil muzik - gece sabah - yatak aksam - kalkak (kotu - espiri)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 acılısos ve whopper[hline]kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Fakir ama gururlu genç-Zengin ama küstah kız Cüneyt arkın-4500 kişilik hrıstiyan ordusu ve kale surları Kartal Tibet-Filiz Akın Gandalf-Shadowfang Karl Malone-John Stocton Vınce Cater-Slam Dunk Shuq Oneal-Rakibin hastane masrafları Micheal Scumaher-rekor Reha Muhtar-Royal Circius Ben-kızlar(bu biraz ters oldu):-)[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar