Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper ikililer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce en güzel ikililer nelerdir?
benim için şu anda Eticicibebe+Çay :)
ayrıca Laurel+Hardy de fena deel:)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
Biskrem+Süt
Fizboz söölemeden ben sööliyim, Bira ve Kahve (Tribute to Grizu :))
Kitap+Müzik

Berk yerine sööliyim, A girl and a hobby (to bring the soul back to body :))[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
ayağa roket havada rail ;)[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 03 Şubat 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
ayağa roket havada rail

Ahh hatıralarım debreşti

Yine aynı sekilde ayaga roket havada shotgunda fena degildir.[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
Cin tonik[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
Galatasaray kupa
Zeki alasya metin akpinar
Müzik alkol[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Mesaj tarihi:
pizza-kola.

asıl en önemli ikili:
Zed ve Ben
Dikmen'in Delikanlıları.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
uyuşturucu sex ve rock'n'roll :P[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
Soguk hava- Sicak çikolata
Yagmurlu hava- kalorifer dibinde bir yer ve kitap
Sicak hava- Buz gibi kola
ILIk hava- Hafif bir yagmurda hali saha maç[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

• Yeni Oluştur...