Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Athena, Eurovision 2004'de Hangi Sarkiyi Soylesin?

quamor

Öne çıkan mesajlar

1.si berbat
2.si daha az berbat
3.sü biraz bişeye benziyo. ki muhtemelen de o seçilir onla katılırız.
ama bu sene işimiz geçen senekine göre baya daha zor gibi gözüküyo.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

athena kim ki türkiyeyi temsil etsin anırmakla şarkı söylemek arasında fark var[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben athenayı beğenen bi dinleyici olarak,olaya objektif bakınca gercekten 3 parçayıda begenmedim yani eski klasik athena parçalarının ingilizcesi gibi bişey...
bence for real parçasının yanlızca müzigi olsa sözleri hic olmassa daha iyi bi sonuç elde edebiliriz gibi....
Ayrıca biz birinci olsakta,iyi bi derece alsakta hicbişey degişmiyecek gecen sene nolduki...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar,demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar,kelepçeler,zincirler,demir kapılar yok olacaktır.
------------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...