Overlord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bir kaç yere baktım bu fakat tam sorunu bulamadım chipset fanı bu anakartın durduk yere carıl carıl otmeye basladı cıkarıp yagla felan demişler lakin cıkaramadım bu birincisi ikincisi ankarada nerde bulurum bu fanlardan anakart k8 neo 2 plat. bu ses hakketten sinirimi tavan yaptı kasayı tekmeliyorum arada şekil itibariyle bunun fişi çeksem fazla ısınmadan yanma yapabilirmi alette overclock felan bişi yok suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sanırım bu senin anakarta uyabilir ; http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=fbtTTC-CUV2ABRHS(DIY Birisi hakkında yorum yapmış. Titan Çip Set Soğutucu(TTC-CUV2ABRHS(DIY)) Gerçekten çok iyi bir soğutucu uzaktan öyle durduğuna bakmayın bakır heatsink bayaa ağır ve güzel, nforce4 çipset msi k8 n diamond 48 dereceden 23 dereceye düştü ki anakartın üzerindeki soğutucuya oranla inanılmaz sessiz zaten 3 pini anakarttan kontrol şansınız da var tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bendede aynı anakarttan var. Aynı sorunları bende yaşadım. Fanın kablosunu çıkardım üzerine 12cm lik kasa fanı hizaladım, 1 aydan fazla öyle kullandım. Sonra şu ürünü aldım. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd93994 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eyw saolun iki urunden birini aliyim en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu arada thunderbirdin gosterdigi fan daha zahmetsiz geldi takması etmeside ses bakımından nasıl birde tam dibinde ekran kartı mevcut bir sıkıntı olmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 takabilmek için anakartı kasadan çıkartmam gerekti. iki tane metal çubuk heatsinkin altında kesik yerlere geçiriliyor, bir kaç mm kaydırarak belli bir açı yapmasını sağlayabilirsin sanırım. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hiç ü$enmedin di mi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eyw thunder valla cok iyi oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar