Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 selamlar, bir projemizin parçası olark internetten faks göndermek istiyoruz. Bu konuda bilgisi olan ve paylaşmak isteyen var mı? Kaynak kodları bulursak konuya ilişkin çok yardımı dokunur. Kaynak kodlarının veya yardım forumlarının en iyisi hangisidir ?? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eskiden kullandığımız Fax/Modem'ler geldi aklıma.. ama ücretsiz olacağını pek sanmıyorum. neticede standart bi fax da ücretsiz değil.. belki voip tarzı bi$ey ile mümkün olur ama iyice ara$tırmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ufak bi ara$tırma ile $öyle bir listeye ula$tım ama dediğim gibi ücretsizi yok.. bi tane de program çıktı 32fax adında.. ama ona da ne kdar güvenilir bilgim yok.. yerli hizmet sağlayıcılar Arise Telekom NetFax ActFax Proaktive Ebisoft Yabancı hizmet sağlayıcılar Interfax Myfax Faxaway Extremefax / Efax Popfax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 internetten faksın bedava olma olasılığı yok gibi geldi bana, sonuçta yine bir telekom firmasından gidecek faks. ama eski faks modemlerle normal faks fiyatına gönderiyorduk, internete bağlanmadan, normal faks fiyatına.. edit: bi daha faks yazayım dedim, az yazmışım. faks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu bedava olmama işi biraz kötü oldu, hiç dediğiniz açılardan düşünmemiştim. aracı programlar varmış bunu yapan o zaman bunları kullanmamız gerekebilir.. onlar da çok para istiyolar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 VoIP ile halledilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar