Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 selamlar, laptop alacağım ama piyasayı takip etmediğim için pek bir bilgim yok, 2 gb ram 256 paylaşımsız ekran kartı 2 ghz intel işlemci 160 gb hdd toshibanın bir modelini gördüm bu özelliklerde (veya çok yakın). Buna benzer tavsiye edebileceğiniz laptoplar nedir? oyun oynamayı düşünüyorum performans önemli 2,5 milyara kadar fln çıkabilirim sanırım sağolunn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 www.oksid.com.tr alternatif olsun bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu ekran kartlarının isminden bakarak paylaşımlı mı deil mi anlamanın bi yolu var mı yoksa tek tek aratmalı mıyım internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 monster diye bi markayı ilk defa duyuyorum :) oksid - asustek bu baya hoşuma gitti kdv dahil 12 taksik ne kadar olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 monsterla biraz kalın oluyor ama masa üstüne yakın performans elde edebiliyorsun younlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 güvenilirliği nasıl?? bozulsa türkiye'de yaptırabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Monster'ın reklamları bilgisayar dergilerinde çok çıkıyor, bir kaç kezde test etmişlerdi. Şu sitedeki forumda biri sorun yaşamış teknik servisiyle. http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=87526 Yabancı hardware sitelerinde hiç testlerini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Acer 5920G, yaz tatilinin basinda almistim, cok da memnunum. Yanlis hatirlamiyorsam ben aldiktan sonra birkac varyasyonu da cikti bu modelin. Bir tanesinde 512mb gf 8600M gt ekran karti vardi. Vatan'dan almistim ben, bir bak oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar