Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üstümü başımı donatacam!

Lidriel

Öne çıkan mesajlar

Şööle kaliteli baskı çekmez solmaz kıyafetler alabileceğim ist. içi mağazaları yazarsanız minnetar olurum. Sağlam bi alışverişe çıkcam yakında dolabım boşaldı![signature][hline]*!barnak basar*
Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy'de Opera var ora iidir...
Hem kaliteli,hem hesaplı...,Opera :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de sorusuna cewap vermi$ bu eleman ?!?![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sorusuna cvp vermemiş orda ki "bi" sözcüğü çok şeyi ifade ediyor aslında.
Yani bitek orayı bılıyyorum anlamında şeyettiridatiiridottiri.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 23 January 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
şeyettiridatiiridottiri.

I$te hayatın anlamı ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

şaşkınbakkal-suadiyeyi bilen biri noter sokağı da bilir(şaşkınbakkal meydan var ya marksenspancer falan, işte m&sin sokağından sonraki ilk sokak, yanlış hatırlamıosam köşesinde çantacı veya ayakkabıcı var)
gir noter sokağa bağdat caddesinden, 50 metre git sağa bi merdiven iner, hatta karşında baktığında bir gözdoktoru tabelası göreceksin. işte in o merdivenlerden. sol çaprazında küçük bi dükkan var, yanlış hatırlamıosam ismi hobby giyim mi ne. ismine bakma pek. zaten daükkanda satılan giysilere baktın mı anlarsın bahsettiyim yer olduunu. tşörtün de kotun da hırkanın da güzeinden ve nitekim dier yerlere göre ucuzundan vardır orda. son kotlarımın tşörtlerimin hepsini ordan aldım, yaz-kış. Hatta elemanlar koyu fblidir benden artı puanları vardır o yüzden. bnm adımı ver ve fbli olduunu söle indirim bile yaparlar :)
unutmadan, elemanlardan biri 0a vurulmuş saçlıydı son gördüğümde, hal öledir muhtemelen :)[signature][hline]a.k.a wicked
"Buck" Kill Bill'de demiş ki:
My name is Buck, i am here to f*ck
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...