BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Pug raid ile Gruul's Lair a girmistim. Ama asagidaki olaydan sonra grup dagildi tabi :D Adam sap denemeden once distract atti hatta maulgar ve yandakilerine, pro rog ne diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ASDASFSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 AHAhahaha o neymiş öle ya bu da yarım saat önce çıktı taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sen bizim realmde misin? ps: spinebreaker. o adamı hatırlıom sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eet sp deim şuan arkadaşın warriorla takılıyodum orly geyiğinide ben başlatmıştım hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.wowbash.com//images/1208845034.gif respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ya aşırı komik değil de, öncesinde dönen geyikten sonra iyiydi baya, pyro falan anlayacak zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O januz denen baya salakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 GIEF ME MADAFAKA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 shade of akama nin odasina girince savasi baslatmak icin konusmak gerekiyor ya tiple. bt nin daha ilk zamanlari, 2 yada 3. kesisimiz falan. ha iste oraya yeni gelenlere questi almayi unutmayin derdik her seferinde. sonrasi malum asdfg. ss bulamadim malesef. birde bizim guild tabardi sari uzerine turuncuyla bir maymun kafasi seklindeydi bi aralar. cogu kisi giymezdi zaten. yeni gelen trial elemanlardan birine sormustu bi cocuk niye giymiyosun lan tabard, tiral olanlar giymek zorunda falan diye. herif ozur dilerim bana soylenmedi falan demisti. hehe efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aluriel said: shade of akama nin odasina girince savasi baslatmak icin konusmak gerekiyor ya tiple. bt nin daha ilk zamanlari, 2 yada 3. kesisimiz falan. ha iste oraya yeni gelenlere questi almayi unutmayin derdik her seferinde. sonrasi malum asdfg. ss bulamadim malesef. =) onun ilk versiyonu Molten Core - Golemagg aslında :D Golemaggı kestikten sonra arkadaki lavlar gösterilerek, atlayın buraya aşağıda NPC var quest veriyor denir. Sonrasında ölü bedenler ve ventte kopan yaygara xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sir Clexcier said: ZUHAHUHAHUAUA bob kopardı zaten BU AHMET BİTİRDİ BENİ Ahahahahahaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dün aksam basıma gelen bi olay. kaz'rogal icin healerları assign ediyodum. ickili olunca bazı kelimelerin yazılısının degistigini yeni ogrendim, gobegim catladı gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 adam bi gazla yazmış yazık oldu. nicke dikkat. fail http://img144.imageshack.us/img144/9086/failqv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 t6 kafalıktan çıkan kanatlar için soruyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 valla chat log değil de, bence bunu herkes görmeli ya, Gangren said: Penthesilea said: Of rezalete bak 15k hp li adama Kalecgos tanklatiyorlar. 22k hpm varken crap gear daha diyolardi bana, iste lesser realma allah dusurmesin Off ilke rezilsin, o humanoid hali druid'in. Aklı sıra hava atıcak, rofl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 herkes görsün ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Efsaneydi bu ahaha. Hava atayım derken göt olmada son noktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 FE NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 lol efsaneymiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Pyro said: t6 kafalıktan çıkan kanatlar için soruyor eheh. chatinizden de bal damlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bizim guildin her daim uçuk olan tipi lol. @Drakkahn : Evet öyledir her daim bizim chat kanalımız. İsminden de belli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 şu an ssler yetmiyor çünkü adam oldukten sonra 57 kez aynı ifadeyle "REZZ ME!" yazmış :D bahsı geçen olay sw raidinde oldu :D sw yi temizledikde if de son bossda wipe :s full raid if deyiz kimse farkında değil daha adam köşeyi döndü 40 horde şehrin içinde herkes aynı anda /dance adam 5 6 sn baktı heralde şok olmuştur arkasını dönüp kaçtı sonra http://bp2.blogger.com/_eqtjPi8OnJs/SI42q2zX0QI/AAAAAAAAALs/a3wPGOTcHak/s1600-h/WoWScrnShot_062008_230902.jpg http://2.bp.blogspot.com/_eqtjPi8OnJs/SJ6pU5fuK3I/AAAAAAAAAL0/YOj5XLfqpbY/s1600-h/WoWScrnShot_062008_224316.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ekmek said: valla chat log değil de, bence bunu herkes görmeli ya, Gangren said: Penthesilea said: Of rezalete bak 15k hp li adama Kalecgos tanklatiyorlar. 22k hpm varken crap gear daha diyolardi bana, iste lesser realma allah dusurmesin Off ilke rezilsin, o humanoid hali druid'in. Aklı sıra hava atıcak, rofl :p c/p edeyim ben de dikkat etmemisim lan epik bisi yok ki bunda, cunku arda dedigin adam 15k degil 7.5k hp lik geara sahipti ben biraktigimda dsfafdsa Bir de, biz WoW oynarken Mario oynayan bebeler ahkam kesmeye baslamis dunya nereye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar