Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane chat logları

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

shade of akama nin odasina girince savasi baslatmak icin konusmak gerekiyor ya tiple. bt nin daha ilk zamanlari, 2 yada 3. kesisimiz falan. ha iste oraya yeni gelenlere questi almayi unutmayin derdik her seferinde. sonrasi malum asdfg. ss bulamadim malesef.

birde bizim guild tabardi sari uzerine turuncuyla bir maymun kafasi seklindeydi bi aralar. cogu kisi giymezdi zaten. yeni gelen trial elemanlardan birine sormustu bi cocuk niye giymiyosun lan tabard, tiral olanlar giymek zorunda falan diye. herif ozur dilerim bana soylenmedi falan demisti. hehe efsaneydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
shade of akama nin odasina girince savasi baslatmak icin konusmak gerekiyor ya tiple. bt nin daha ilk zamanlari, 2 yada 3. kesisimiz falan. ha iste oraya yeni gelenlere questi almayi unutmayin derdik her seferinde. sonrasi malum asdfg. ss bulamadim malesef.

=)

onun ilk versiyonu Molten Core - Golemagg aslında :D

Golemaggı kestikten sonra arkadaki lavlar gösterilerek, atlayın buraya aşağıda NPC var quest veriyor denir. Sonrasında ölü bedenler ve ventte kopan yaygara xD
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
valla chat log değil de,
bence bunu herkes görmeli ya,

Gangren said:
Penthesilea said:
Of rezalete bak 15k hp li adama Kalecgos tanklatiyorlar.
22k hpm varken crap gear daha diyolardi bana, iste lesser realma allah dusurmesin

Off ilke rezilsin, o humanoid hali druid'in.

Aklı sıra hava atıcak, rofl :p
Sosyal ağlarda paylaş

şu an ssler yetmiyor çünkü adam oldukten sonra 57 kez aynı ifadeyle "REZZ ME!" yazmış :D bahsı geçen olay sw raidinde oldu :D sw yi temizledikde if de son bossda wipe :s

full raid if deyiz kimse farkında değil daha
adam köşeyi döndü 40 horde şehrin içinde
herkes aynı anda /dance adam 5 6 sn baktı heralde şok olmuştur arkasını dönüp kaçtı sonra

http://bp2.blogger.com/_eqtjPi8OnJs/SI42q2zX0QI/AAAAAAAAALs/a3wPGOTcHak/s1600-h/WoWScrnShot_062008_230902.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_eqtjPi8OnJs/SJ6pU5fuK3I/AAAAAAAAAL0/YOj5XLfqpbY/s1600-h/WoWScrnShot_062008_224316.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
valla chat log değil de,
bence bunu herkes görmeli ya,

Gangren said:
Penthesilea said:
Of rezalete bak 15k hp li adama Kalecgos tanklatiyorlar.
22k hpm varken crap gear daha diyolardi bana, iste lesser realma allah dusurmesin

Off ilke rezilsin, o humanoid hali druid'in.

Aklı sıra hava atıcak, rofl :p

c/p edeyim ben de

dikkat etmemisim lan epik bisi yok ki bunda, cunku arda dedigin adam 15k degil 7.5k hp lik geara sahipti ben biraktigimda dsfafdsa

Bir de, biz WoW oynarken Mario oynayan bebeler ahkam kesmeye baslamis dunya nereye gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...