Aegean Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sizce dğnyada ki en aşmış insan kimdir bence bam margera'dır. arkadas sponsorlu bir kaykacı olup(aka pro skater) jackass crew ında yer almakta HIM in videolarını cekmekte right here in my arms videosunda klavye calmaktadır. ayrıetten idölümdür :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 aşmak göreceli bir kavramdır :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 tabii ki benim. *! fizbana fırsat vermemiştir*[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 eheh apprentice im urza. bi yenemediniz beni şu jk2 de 1 kez bile hiçbiriniz bi de app. diosunuz birbirinize takılın bakalım...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
blur Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 brad pitt[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Fazil[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487
Othranx Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saysana hadi ya beklioz bak[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end?
Fazil Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 BabacumMostors O'nun için sayıyorum 1, 2, 3 ,4 ,5 ,6 ,7...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bush! :hrr: *! Bush'a kafayı takmıştır. -adın ne? -bush :lol:*[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 17 Mart 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 gözyaşlarımı tutamıyorum... bana da say...=(([hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end?
Grudge Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bill gates tabii ki ama öbür taraftan bakarsanız tiibetteki keşişlerin arasından da çıkabilir birisi. ya Todd Lockwood (3rd ed. D&D için illustrasyonlar yapan ressam)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Aşmış kişilik adayımı J.R.R. Tolkien koyuyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 fizban bana sesleniyorlar sen işine devam edebilirsin...;) ee beni çağırmışınız ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Othranx Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ben nukemi aday olarak gösteriyorum ama azmış olarak=) said: Nukem_Verite, 17 Mart 2003 23:10 tarihinde demiş ki: aşmışı azmış olarak okuyup sezen cumhur önal ve fısfıs ismail ikilisini yazmak için girdiğimden ben sanırım[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? said: Nukem_Verite, 16 Mart 2003 13:19 tarihinde demiş ki: yaprağımı daha ona benzeyen argo kelime olarak okuyup sabahın köründe şiirin içine ettiğim için özür dilerim kızmak olmasın nukem ama sende bişiler var=)[hline]I’ve stuck in my past,I’ve stuck in my future, Wouldn’t you save me from myself? My life’s like an old structure,waiting to be restored, Do I have to wait until the end?
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 fener taraftarı Rambo.... ( :-P ) En gaza gelmiş insanlar olarak Jackass tayfasında başı çeken Johnny Knoxville&Bam Margera derim :)
sharky Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Nikolai Tesla[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Grudge Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 abi yaşamayanlar diyosanız eğer bende bisürü isim var bi kere Leonarda Da Vinci sora Yunus Emre Goethe Dante Tarihçi Herodot (ekmek teknesi mi ne ondaki tip diil orjinal Herodot) ne biliiim bisürü bisürü kişi var birbirinden aşmış...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 yaratıcılıklarını olumlu yönde kullanmayı başaran insanlar aşmış oluyor sanırsam.(?)
Grudge Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 öyle bişey tabii benim/bizim gözüm(üz)de...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 o zaman en aşmışı diye bir sıralama yapamayızki....hepsi birbirinden aşmış olur... :)
Grudge Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 e ben ne demişim ? :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
sharky Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Evet Tesla'nın yaptığı 4-5 deney halen teknoloji sıkıntısı nedeniyle incelenememekte, bilmem biliyor muydunuz bunu.. Hatta bir tanesinde ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) Hawaii ye kar falan yağmış. Hawkings 'i de diyecektim, sonra Tesla diye çevirdim. Hawkings'in de hastalığı geçirip, sandalyeye bağımlı kaldıktan sonra 'Bu benim evreni çözmemi daha kolaylaştırdı, çünkü düşünebilmemi kuvvetlendirdi.' gibi bir söz söylemesi de kalbimden vurmuştur. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 18 Mart 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Vin Diesel bence...(3 X teki manyak hareketlerden dolayı)[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben oyumu her zamankı gıbı Mustafa Kemal Ataturk e kullanıyorum bu mılletı nerden nerıye getırdı ve sız onu hatırlamıyorsunuz acaba o olmasaydı su anda bunları yazabılıyormuyduk acaba(Ogretmen cumlesı gıbı oldu :)) bence Turk mılletıne o devırde laf dınletmek ve o sıkıntılardan cıkmak insana "aşmış" lakabını kazandırır ıkıncı secenegım Fatıh sultan Mehmet ve buna yorum bıle yapmıycam he ılle yasayan bırı dıyorsanız Usama Bin Ladin diyorum tabi hala yasıyorsa :D adam tum dunyanın bır numaralı dokunulmaz terorıstını teror kullanarak soke ettı gercı olayda olen masumları saymassak bence bu adamda asmıstır ama bence ucakları WTC ye ındırmek yerıne bırını Beyaz saraya Bırınıde Ozgurluk anıtına Indırebılırdı :) boyle hem Amerıkanın manevıyatı buyuk bır sembolu yok olurdu hemde dunyanın en buyuk terorıstının evı! yıkılırdı ve yuzlerce masum olmezdı[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 richard feynman edit: bone bu arada 1961 de einstein oluydu eheh[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 18 Mart 2003 08:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar