tipitip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Merhaba, bilgisayar usbyi görüyor fakat sonra tanınmıyor diyor. bu flash disk te de diğer aygıtlarda da geçerli. aygıt yöneticisinden girdim baktım ve sarı bir ünlem var. Bu bilg. benim değil. 2 gün dür internete girmediğini söylediler ve airties usb modem kullanıyorlar. diğer bilg.ler wireless ile bağlanıyor zaten. şimdi bu xp orjinal değil. onu orjinal yapayım önce dedim. ama bu sorunu nasıl düzeltebilirim? sp2 var mı yok mu onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sp2 için bilgisayar ya da bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özelliklere gir açılan menüde Sistem kısmında yazar Service Pack 2 gibi bi $ekilde.. usb ile ilgili sorun da muhtemelen anakart driverları tam yüklenmediği içindir. anakart driver cd'sinden usb ile alakalı bi$i varsa yükersen sorun çözülecektir diye umuyorum.. eğer kasanın önünde usb giri$i varsa ve onlardan kaynaklanan bi sorun ise de kabloları takılı olmayabilir anakarttaki ilgili kısma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar