Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MOTOR_B 78 GİRDİ TRAFİK_B 78 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MOTOR_B 83 GİRDİ TRAFİK_B 84 GİRDİ İLKYARDIM_B 93 GİRDİ castle fight oynarken sorulara baktım yetti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 koydum çocuğu topici vol. 32411234 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hadi hayırlı olsun bakalım sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya bende 16 şubatta ki sınava girecem çok zor mu sınıvlar biraz bilgi verme şansınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dünyanın en kolay sınavı. 1 gece önce saat 2 de başladım okumaya şöle yarım yamalak ve geçtim.. soruları ezberle ki zaten aklında kalıyo yaparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben sinava girmeden once sabahladim, sonra yarim saat okuyup servise gittim, gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kurstan çıkmış soruları al hatta 1dk bi link atıcam internetten çöz. hatalarını gör geçiosun. şu yollayacağım internet sitesinden 4 test falan çözdüm. ilk yardıma hiç bakmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 http://www.olcaysurucukursu.com/ehliyet_sinav_sorulari.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu staj olayı bize patlamıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 en son bize patlıyordu o staj olayı, ehliyet sınavına girecek kişilerin korkulu rüyası olmuş anlaşılan dfds. ps: 87 liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yaşasın... Siteye giremiyorum o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 staj önümüzdeki sınavdan itibaren başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 o staj her sınavdan sonra baslıyo :D yalam o bı cıkmadı meclısten o tasarı cıkmazda sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 LucifeL said: ya bende 16 şubatta ki sınava girecem çok zor mu sınıvlar biraz bilgi verme şansınız var mı? soyle soylıyeyım sana ben araba hararet yapıca motora su koymus adamım ve hıc bır dersıne gıtmedım fakat tek seferde gectım sınavlardan yanı com kolay bı sınav.ehlıyetı kasaptan almak gıbı bısey bu :D trafık canavarları boyle cıkıo ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 evet 2005te de diyolardı 2006 ocakta stajyer baslıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MOTOR_B 85 GİRDİ TRAFİK_B 94 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ İyi lan... Motordan geçmişim :D O staj muhabbetide şehir efsanesine döndü. Kimse staj olayının aslını astarını bilmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Voys said: MOTOR_B 78 GİRDİ TRAFİK_B 78 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ Ekmek said: MOTOR_B 83 GİRDİ TRAFİK_B 84 GİRDİ İLKYARDIM_B 93 GİRDİ Phobos said: MOTOR_B 85 GİRDİ TRAFİK_B 94 GİRDİ İLKYARDIM_B 97 GİRDİ Bu Girdiler ve rakamlar neyin nesi acep ? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Girdi; sınavda sorularını cevaplamak zorunda olduğun bölümlere girip girmediğini belirtiyo. Misal 2. kez ehliyet sınavına giren birisi, ilk sınavda geçmiş olduğu bölüm(ler)den bir daha sınava tabi değil. Onu belirtiyo. Rakamlar ise o bölümlerden aldığın sınav sonuçları. Hepsi en az 70 puanda olmak zorunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Abi adamlar 97 GİRDİ, 85 GİRDİ diyolar. Gülüncüme gitti şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ne giripte başaranlar sıkı çalışın direksiyon var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ehueuhe öyle düşünürsen komik tabi :D İçin fesat senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Phobos said: Ehueuhe öyle düşünürsen komik tabi :D İçin fesat senin :P Bunu söyleyen 123532523. kişisin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ekmek said: MOTOR_B 83 GİRDİ TRAFİK_B 84 GİRDİ İLKYARDIM_B 93 GİRDİ Ooo kanka iyi girmiş, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kes lan gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar