regulus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ahhh tabi ki thrillius büyük üstad yok sözler aynı sadece bazı yerler değişmişit[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 şarkının hatırladığım kadarı şöyleeyi(honor'un thrillius'un söylediği) neler olur neler biter bilemem ölüm beni istiyorsa karşı gelemem korkum yok ama beni sevenler için yaşamam gerekliyse kolay ölemem hesaplaşma vakti başka yollar bitti sıra kılıca geldi davran hadi çek kılıcını hadi bütün nefretinle kafamı bedenimden ayırmak için boynuma doğru salla ama sakın ıskalama ikinci bir şansın olmayacak asla (burda müziksiz sırf sözler vardı birkaç kişinin bir ejdere saldırışını anlatıyordu) ......................(hatırlamıyorum buraları) azazel dark intikam eşkiya amarloth acımadan cana kıyan katiller ve de niceleri sebep aramaz sana acımaz tek amacı var onların canını almak ama korkma HorseLords burada hep vardı hep de olacak steel samwise duke absolut onlar ışığı seçen cesur savaşçılar (müziksiz bölüm thril askerlerine bir knouşma yapar tam hatırlamıyorum devam eder sonra; kan,kan kan ise kan bugün alıcaz can cani eşkiyadan masum kanı akıtıp yanına kalacak mı ha silahsızlara saldırmak kolay saldır bana ordum hazır saldır hadi korkmuyorsan benden sana garanti çabuk ölüm durma gel hadi cani ruhun artık cehennemde huzur bulursun belki artık yanarak sen de (sessizlik olur ve thrill en baba sesiyle bağırı) Rom! sıra sende....[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok [Bu mesaj regulus tarafından 16 January 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj regulus tarafından 16 January 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 *!hüzünlenir* şarkıyı bulamda koyam yarına :( hey gidi be.. offff.. Way anasını..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 horselords. lotrdan mi esinlenilmis ? millet baya gaza gelmis demek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 HorseLords'un snn'deki hikayesi=dragonlance deki solomniya sovalyelerinin hikayesi başta herşey süperdi hem güçlüydük hem de herkes bizi severdi.Bucs'a seferler yapardık zaferler kazanırdık.zamanla yönetimde meydana gelen aksaklıklar guildi zayıflattı.Steel pek görünmemeye başladı.En eski mage lord adını bile hatırlamıyorum.o gitti.en son Thrillius'da ayrılınca olay bitti zaten.Duke iyi bir savaşçıydı ama asla iyi bir yönetici olamadı.Daha fazla güç+zenginlik istedi.Kale aldı.Guild'e eski pk ları falan aldı.baya bir karıştırdı işleri.Bu müthiş güç tabi herkesi rahatsız etti.horselord karşıtı 2 topic açılırdı hergün forumda.ben de o dönemlerde ayrılmıştım.en son gördüğümde iyice alakasız hale gelmişti in haline göre.Duke'un title'ineda dark lord falan yazıyordu... Sonra da çöktü gitti işte şimdi hiç bir serverda o şekilde bir guild olacağını sanmıyorum.iyiydi güzeldi o zamanlar herşey... ben de LionHeart(HorseLords) dum o zamanlar .....[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Dark hakkında en komik yorum "gmler cooking ini editleyip 100 yapmışlar" olmuştu sanırım heheh[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar