Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızım phoebe' nın ve oglum Fidel'in fotoları..

phoebe

Öne çıkan mesajlar

merhabalar daha oncede bırkac kere fotograf paylasmıstık ancak yenılemek ıstedık..:D2008 modası:D

phoebe

phoebe

fidel 1

fidel 2

URL=http://img265.imageshack.us/my.php?image=dsc0016mw7.jpg][/URL]

fidel 3

phoebe4

phoebe3

fidel 4

iste boyle bızım halımız:D:D..simdi bır ara musaıt oldugumda ıkısının kapısmalarını vıdeo ya cakabılırsem cekıp onları da paylasıcam artık oynama mı dersınız phoebe nın fidelı yola getırmesımı dersınız bılemem :D:D sımdılık bu kadar..olası bulusmalara gelecek ekıbım budur benım :P
Sosyal ağlarda paylaş

vallahı 2007 nısan da fidel eve geldıgınde phoebe ıkıbucuk yasında fılandı ve gecırdıgı kalca amelıyetı ve yurumez demelerıne ragmen ıyılesme surecı tabıkı sızlerınde tahmın edecegı gıbı psıkolojık sıkıntılar da yasadı hayvancagızım.. bunlar olmus phoebe bana resmen asık gıbı gecelerı her gece ama yanımda yatar ben eve gelınceye kadar bekler sureklı tedırgın olur geldıımı de hısseder fılan falan dı..fıdel bı geldı phoebe bana daha cok yanastı:D benı kaybetmemek ıcınmı nedır bılemıyorum ama ben hıc onun yanında fıdelı sevmedım oyle asırı fılan..soora sankı bı kac gunlugune gelmıstır dıyemı dusundu nedır bılmıyorum 2 hafta hıc sallamadı fıdelı:D bıde zaten ufacıktı fıdel..baktıkı gıtmıyo uyurken fılan arkasından fılan yaklasıp kokladı benım onunla ılgılendıgımı gordu onu da kabullendı artık..ama suanda cok komıkler kesınlıkle bırlıkte kıvrılıp yatmıyolar ama ıkısıde bırbırını kabul etmıs durumda bazen fıdel oynamak ıstıyor yıyor dayagı oturuyor..ama phoebe tırnaklarını cıkarmadan sanıyede 2 ya da 3 defa vurmak suretıyle samarlıyor..cok komıkler..fıdel phoebe nın varlıgını ve buyuklugunu kabul etmıs durumda..vursa bıle kafasını kaldırıp obur tarafa bakıyor:D oole ıste bende ah bı fırsatını bulsam da cekebılsem vıdeo ya..:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...