DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 uzun zamandır kullanmadıgım bi bilgisayarı internete bagladım ama messenger hic bir şekilde çalışmıyor yeni setup indirdim ama oda hata verdi service pack 1 olmasından kaynaklı bir sorun olabilirmi öyleyse yada değilse nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çalı$mıyordan kasıt ? setup mı çalı$mıyor? kurdun da msn.exe mi çalı$mıyor? msn açılıyor da bağlanmıyor mu? sanki biraz eksik bilgilendirme var gibi geldi bana.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 setup calısmıyor :) msn klasörünü copy/paste yapınca da exe yine de calısmıyor msn hiç açılmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 .net framework falan gerektiren bi durum olabilir. istersen önce framework indir sonra dene.. not: hayatımın hiç bir evresinde sp1 yüklü xp'den nefret ettiğim kadar nefret ettiğim ba$ka bir i$letim sistemi olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 windows me'yi unutuyorsun sypro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sypro mesajı biraz geç gördüm eski usul çözüldü sorun "format c:" teşekkürler yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 me yine zananına göre tatmin ediciydi.. ta ki 1 ay sonra kendi kendine çökene kadar :) ortalama 1 ay kadar ömrü olan (sanki demo i$letim sistemi gibi) ba$ka bi sistem görmedim.. sorunun çözülmü$ olmasına ( :/ ) sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar