Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oğlak Erkeği

Fly

Öne çıkan mesajlar

bende oğlakım :) ve aayyh ağlayasım geldi son sözleri duyunca ben 5 yakın dostum hariç yeni dostlarımın line bile tamamen yakınlık gösteremiyorum(hele ki daha 6 ay oldu telefonum çalınalı güvendiğim bir insan kılığındaki ne idüğü belirsiz şey tarafından) ortamda iken hele suspus olur otururum napim bir çok tanımadığım insan oluyor ve rahat olamıyorum o ortamdaki her insanı eğer en az toplamda 1 hafta kadar görmediysem ağzımdan cımbızla sözcük alırlar öbür türlü mümkünatı yok mecbur kalmazsam konuşmam hemen gözlem yapar bilgi toplar soruştururum tanımadığım kişiyi yada kişileri ve kalbim temiz allahtan bir kişi hakkında ne söylesem çıkıyor ama böyle olmaktan memnunum bugun zaten yolda giderken dershanedeki yeni tanıştığım grupla üst üste 6 tane espri yaptım yolda yarıldılar resmen gelen geçen bize bakıyordu artık :D ve hepsi doğaçlamam geliyor o konuda da kesinlikle doğru söylemiş:D
Sosyal ağlarda paylaş

oglak erkegi bi masaya oturduktan sonra kalkana kadar alttan alttan herkesi inceler, analiz eder, masadan kalktiginda herkesin aciklarini hassas noktalarini az cok biliyordur. Feci dusunuruz biz, analiz yapariz, hatta Sherlock Holmes bile oglaktir, o derece yani.

Sonracima gec aciliriz, insanlara sicaklik, yakinlik gosterme suremiz onlarin bize olan davranislarina baglidir ama bi kere size arkadas/dost/kanka dedikten sonra birakmayiz, omur billah bacimizsinizdir.

Duzenli olmayi sevmesek bile planliyizdir, bugun yarin 5 sene 10 20 sene icin planlar hazirdir ve ona gore hareket ederiz. Is yapmayi severiz, egomuz kocamandir, yonetmeyi yonlendirmeyi severiz (yukselenim aslan). Kisaca oglak ownz j00. illuminati zaten sadece oglak aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
Cuce said:
oğlak erkekleri ayrı bi guzel ayr bi yakışıklı karizmatik olurlar

mesela

daha fazla kanıt için benım fotolarımda pati albumde
o mesela istisnai bi durum mesela.o tanrı bi kere tapıorm tapıorm.
adamıon fotorafı bile dusuk cumle kurdurtabiliormus bana. evt bugun bunu anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...