Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 slm kimse açmamış yalnız hissettim kendimi :( http://www.uzmantv.com/oglak-burcu-erkeginin-ozellikleri-nelerdir doğru söylüyor yalnız, beni gören ürküyor, kaçmaya çalışıyor. death coil gibiyim nazar değmesin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 burcun ismi bile sakat abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben varım, oğlakım. *parmak kaldırır* edit: imla noktalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oğlan erkeği diye okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 :S proggorp said: oğlan erkeği diye okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oğlak erkekleri ayrı bi guzel ayr bi yakışıklı karizmatik olurlar mesela daha fazla kanıt için benım fotolarımda pati albumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bende oğlakım :) ve aayyh ağlayasım geldi son sözleri duyunca ben 5 yakın dostum hariç yeni dostlarımın line bile tamamen yakınlık gösteremiyorum(hele ki daha 6 ay oldu telefonum çalınalı güvendiğim bir insan kılığındaki ne idüğü belirsiz şey tarafından) ortamda iken hele suspus olur otururum napim bir çok tanımadığım insan oluyor ve rahat olamıyorum o ortamdaki her insanı eğer en az toplamda 1 hafta kadar görmediysem ağzımdan cımbızla sözcük alırlar öbür türlü mümkünatı yok mecbur kalmazsam konuşmam hemen gözlem yapar bilgi toplar soruştururum tanımadığım kişiyi yada kişileri ve kalbim temiz allahtan bir kişi hakkında ne söylesem çıkıyor ama böyle olmaktan memnunum bugun zaten yolda giderken dershanedeki yeni tanıştığım grupla üst üste 6 tane espri yaptım yolda yarıldılar resmen gelen geçen bize bakıyordu artık :D ve hepsi doğaçlamam geliyor o konuda da kesinlikle doğru söylemiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oha ruh ikizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oglak hatunu nasilmiş? bu kadin işkolik yapti beni cimri yapti planli yapti ben oglakim ama bu değilim =( dürüstmüşüm gercekciymişim evet buyum ama işkolik değilim öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dory bu soruyu soruyorsa iki sebebi olabilir. oğlak hatunlarından mı hoşlanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oglak hatunlarindan kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 o etkiler bendede var o yükselen burcunun etikisinden kaynaklı benimki ikizler o açıdan bende daha dışa dönük bir yapı oluşturuyor e haliyle tabi birde daha az çalışkan kılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cuce said: oğlak erkekleri ayrı bi guzel ayr bi yakışıklı karizmatik olurlar mesela daha fazla kanıt için benım fotolarımda pati albumde o mesela istisnai bi durum mesela.o tanrı bi kere tapıorm tapıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o istisna ben istisna, yavaş yavaş paternı oluşuyo oğlak erkeği yakışıklı olur işte, basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayır o istisna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oglak erkegi bi masaya oturduktan sonra kalkana kadar alttan alttan herkesi inceler, analiz eder, masadan kalktiginda herkesin aciklarini hassas noktalarini az cok biliyordur. Feci dusunuruz biz, analiz yapariz, hatta Sherlock Holmes bile oglaktir, o derece yani. Sonracima gec aciliriz, insanlara sicaklik, yakinlik gosterme suremiz onlarin bize olan davranislarina baglidir ama bi kere size arkadas/dost/kanka dedikten sonra birakmayiz, omur billah bacimizsinizdir. Duzenli olmayi sevmesek bile planliyizdir, bugun yarin 5 sene 10 20 sene icin planlar hazirdir ve ona gore hareket ederiz. Is yapmayi severiz, egomuz kocamandir, yonetmeyi yonlendirmeyi severiz (yukselenim aslan). Kisaca oglak ownz j00. illuminati zaten sadece oglak aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ömrümde cok nadir plan yapıp izledim planı ben yahu... ama cok calışırım, kendime morrison'ın bile yanında karizmatık yakışıklı falan diyosam evet egomda sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oglak farklı bişey canım :)süperiz süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de varım oglak erkegi,soyleme ihtiyaci duydum neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oğlak erkeği olmak bence, hiç bişeyi yapmamaktır, plan ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 +1. yarın fizik finali var çalışmadım hiç şu gün yaparım bu gün yaparım diye oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 irin said: Cuce said: oğlak erkekleri ayrı bi guzel ayr bi yakışıklı karizmatik olurlar mesela daha fazla kanıt için benım fotolarımda pati albumde o mesela istisnai bi durum mesela.o tanrı bi kere tapıorm tapıorm. adamıon fotorafı bile dusuk cumle kurdurtabiliormus bana. evt bugun bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 edit: neyse, uzun uzun yazmıştım ki vazgeçtim. burçlar iyidir, hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 siz istisna gormemisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim diger insanlari serpistirdi aralara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar