mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Adını şu an için vermek istemediğim büyük bir uo projemiz için ciddi bir şekilde connector yazan aranmaktadır. Para karşılığı olabilir gönlünden kopup verebilir :) Connectorde aradıklarımız: -Speed inj önlenmesi -Açıldığında web üzerinden yenilikleri yazması -Bir sorun olduğunda teknik destek sağlanması Beni bu forumlardan ve [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. [Bu mesaj mahmutabin tarafından 23 January 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Sen de çok şey istiyorsun. :=) Speed'i engelleyebileceklerini sanımıyorum. Onun dışında site açılması kolay ama bence makina'yı kastırır. Onun yerine bir script ile her client açıldığında yenilikleri gösterebilirsin. İnjection için de dll ve scriptler var.Kesin işe yarıyo. Hem adam injection ile girsin macrosunu yapsın.Paşa paşa da oynasın.:D diğer fonksiyonları dll ler kısıtlıyoz zaten.[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hoca Bu limbscomp ne zaman açılcak ya Daniel De Söylemiyo :)[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tam anlaşılmadı heralde istediğim nbl da injle girildiğinde client bunu algılıyor ayrıca hiçbir şekilde girilmiyordu. Bunu istiyorum yani injle servera girişin olmamasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bunu scriptlede yapabilceğini söylüyorum bende.Elin client makerlerine para verme anlamında :D[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmutabin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Açıkçası scripter değilim web tasarımcısıyım o işlerden pek anlamıyorum. Bildiğim kadarıyla zorm dll i engelliyormuş. Ama nasıl :) ? benle paylaşırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Client 2.0.3 varken ne kasıonuz :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Eğer speed'i engelliyorsa 200$ bile az. Çünkü server paralıya geçtiğinde sırf speed kullanılmadığı için artı oyuncu kazanırsın. Tabi 200$ dolara ben "UO The Galaxies" (diğer gezegenlerdeki orta çağ fln ) oyununu çıkarırım o başka :D[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ardhath sen bi yat uyu :) biz seni tutmayalim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bence sık sorulan sorular da idi galiba hazır bi connector var. Onu kendine göre editle bu kadar istiyorsan. Zorm.dll 'yi de spheresvr.exe nin bulunduğu klasöre koycaksın.[signature][hline]Limbscomp II Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar