calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben hiç bir türkiye televizyonunda görmedim. dün şansa bir arkadaşlar izledik. sanırım bu arkadaşlara kürt sorununun çözümü görevi verilse sorunun sanırım bu arkadaşlar çok kolay çözüm bulurlar. neyse, diyeceğim izleyin ey canlar... dipnot: videoyu koyana ve de alttaki yorumlara dalıp konuyu dağıtmayalım plx...
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abi yeni arama motoru çok tiksinç yav. arasan bulamıyosun bulsan bilemiyosun. link versene bi bakim... link de vermişin pardon...
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Valla esir askerler diye aradım çıktı, sistem o kadar da kötü değil :D
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yok bu konu için değil de ben misal lüle taşından pipoyu (ki ilk önce oltu taşından diye açmışım. pipo dedim arattım çıkmadı. oltu dedim lüle dedim çıkmadı. o yüzden bu defa arama gereği duymadım. yine de pardon aramam gerekirdi...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 diğer taraftan devam edelim o halde kapatıyorum.. kapattım ^_^
Öne çıkan mesajlar