wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 PDF dosyalarımın yerini değiştirince bir daha o pdf dosyalarını açamıyorum. Mesela maüstünden alıp bir foldera aktarıyorum dosyayı... Sonra açmaya çalışınca "The path does not exist" diyor. Ama bakınca 2 MB ise mesela pdf, 2 mb olarak gözüküyor... Gözükse de açmıyor. Tekrar 20 tane PDF dosyasını indirmek istemediğimden bu konuda ne yapabilirm bir bilen varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Cok abes olacak ama kopyaladigindan eminsin di mi? Kisayol yaratmiyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Sonuçta diğer tarftaki kaybolduğuna göre kopyalıyor, hatta cut and paste ediyor değil mi? DEdiğin doğru drag ederek taşıyordum foldera ama taşıma sonunda masaüstündeki dosya kayboluyordu ebn de o zaman tamamdır diye bir sürüsünü böyyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 işe yararmı bilmiorum ama, adobe acrobatı açıp, oradan open diyip deneyebilirsin. bazen excelde dediğin gibi sorun olduğunda, programı açıp open demek işe yarıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yok ya denedim o dediğini. Bir de 20 tyane olduğundan kaybolan dosya sayısı, dediğin yolla getirebilseydim bile 5 tane max getirebilirdim. Fakat çok ilginç. bir bilen çıakrsa çok işime yarayacak. Sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Son soru da; open yerine save ettigine eminsin di mi? Tavsiyem Foxit kurup bi de dene. Eger sorun devam etmiyosa Acrobat Reader'da bi sorun vardir. Addon bolumunu kontrol et. Yok sorun devam ediyosa aklima bi cozum gelmiyo ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bide system restore belki. dosyayı eski yerine hiç taşınmamış gibi getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yok system restore falan yapamam onca yazı ayzdım bir makale hazırlıyorum da. Olmadı tekrar dergi ve jurnal databaseine girip indiririm makaleleri. Sağol yardımın için bu saatte. Çözümü bilen varsa cevabını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Çok daha ilginci kopyaladığım dosyaları yeniden masaüstüne çektm ve açıldı. Shortcut yaparak başka dosyaya attım ana dosya masaüstünde kalmak şartıyla shortcutı attı Nedense PDFi taşımama izin vermiyor, acaba akademik makalelerin oradan oradya yolanmaması için geliştirilmiş bir koruma mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hayır öyle bi sorun yok. alt klasörlerde türkçe karakter var mı ? ondan kaynaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Evet Türkçe karakter varsa folder isminde o tip bir problem yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 İyi bir tespit.. Evet var. Bir tanesi okunmşlar içinde ş var. diğeri paper türkçe karakter yok. Sanırım dediğiniz doğru. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar