Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Dünyanın en hızlı gitar virtüözü kabul edilen İsveç doğumlu ünlü gitarist Yngwie Malmsteen, yılbaşını Türkiye’de geçirmek için dün İstanbul’a geldi. İngiliz havayollarına ait tarifeli uçakla gelen ve yeni yıla ilk kez geldiği İstanbul’da, dostlarıyla girecek olan ünlü gitarist, önceki gün TRT 1’de yayınlanan "Gönül Salıncağı" dizisinin oyuncularının Taksim Sanat Evi’nde düzenlenen yılbaşı partisine Kıraç’ın davetlisi olarak katıldı. Partide Kıraç ve nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç ile uzun süre sohbet eden Malmsteen, Kıraç ile birlikte ortak bir albüm projesinde yer alacak. Eğer anlaşma sağlanırsa Malmsteen, klasikleşmiş Türk türkülerini gitarıyla yorumlayacak. En hızlı İsveçli İsveç - Stokholm’de 1963’te doğan Yngwie Malmsteen, çok hızlı ve akıcı gitar sololarıyla tanındı. Malmsteen 1984’de ilk solo albümü "Rising Force"u, 1985’te "Marching Out"u çıkardı. Bach, Vivaldi ve Paganini gibi klasik müzik bestecilerinden ilham alan Malmsteen’in inanılmaz hızlı gitar çalış stili eleştirmenlerden büyük övgü aldı. "Odyssey" (1986), "The Seventh Sign" (1994), "Facing The Animal" (1998), "War To End All Wars" gibi birçok başarılı albüme imza atan ünlü gitaristin birçok ödülü var. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/7944384.asp kusura bakmayın ama, kıraç benim gözümde ağır gerizekalı bi adamdır, olur mu ya böyle bişey! olamaz ya! olmasın ya! hele ki kıraçın söyleyip malmsteen'in söylediği bi şarkı düşünemiyorum. biri kıraçı durdursun. hatta ben BSG rifle ımı hazırladım ateş açmaya başladım bile. *BSG BSG BSG* böyle bişey olmasın demiyorum da, kıraç olmasın, klasik türk müziğinin malmsteen etiketiyle dünyaya yayılacak olması bile umrumda değil, kıraçın çıkıp da, "milyon dolarlara yapılmayacak tanıtımı ben bu sayede yaptım, tarkan gibi ingilizce söyleyip de vatan hainliği yapanlara ders olsun" diyeceğini düşünüyorum ellerim titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 oooo Malmsteen çalsın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Koymazsak olmaz: http://www.youtube.com/watch?v=oWq03lk8Goo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 FOCKIN FUUUURY'nin linkini de birisi atarsa şahane olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Eternalus said: ilk kez geldiği İstanbul'da Malmsteen daha önce çok defa geldi ki İstanbul'a? 2 kere konser için geldi, onun dışındada karısı türk olduğu içinde bir kaç defa geldiğini duymuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Valla Malmsteen bana böyle birşeye girişmeden önce Kıraç nedir, necidir diye araştırır sanırım. Kendisi kabul ettikten sonra da bize sadece dinlemek düşer. Ama ben hayatta ihtimal vermiyorum böyle şeylere, Blind Guardian da Türkçe şarkı yapacaktı sözde, peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tarkanla yapsa ya abi, yani onun da müziğini sevmesem de tarkan tarkandır. tiestoyla bişiler yapıcaktı mesela tarkan geçen gördüm tvde. tarkan ve tiesto yüzyüze böyle bişiy konuşuyodu. tarkanın güzel sanat müziği söyler gerçi türkü dinlemedim hiç ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 malmsteen kıraç'ı nerden tanıyormuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Malmsteen İstanbul'a kaç kere geldi bilemem ama eşi İzmir'liydi,eşinin kardeşi de yani baldızı Bornova Anadolu Lisesi'nde okuyordu.Sonra okul değiştirdi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Kirac i fazla kucumsemiyormuyuz ya ?? Kirac turkiyede isine bakan ender sanatcilardan vede parcalari gayet guzel simdi bende bu Malmsteen kimdir ulan desem ne kadar manasiz kacar dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yngwienin karisi turkce konusmuyor, ben tanistim alayiyla. gevur bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bi türkülerimiz vardi onadami el aticak simdi malmsteen.Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 werewolf video süper ya hala gülüyorum dsıjfads. kesin eğitim cd lerinden bişey anlamayıp kıl olan genç bir gitarist arkadaşımız yapmıştır o videoyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Video hakikatten çok süpermiş ama hakikatten Malmsteen'in eğitim videolarından gördüğü gibi her şeyi anlayan varsa hakikatten yeteneklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oahaoah video süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kingpin said: werewolf video süper ya hala gülüyorum dsıjfads. kesin eğitim cd lerinden bişey anlamayıp kıl olan genç bir gitarist arkadaşımız yapmıştır o videoyu :P Anlamamasına gerek yok ki,tipe gel triplere gel kıl olunmiicak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adam çalıyor aga bırak trip yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2 kıro birbirini bulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gellidus said: Kirac i fazla kucumsemiyormuyuz ya ?? Kirac turkiyede isine bakan ender sanatcilardan vede parcalari gayet guzel simdi bende bu Malmsteen kimdir ulan desem ne kadar manasiz kacar dimi :) Dayi, adam kovboy sapkasiyla sarki soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tencere kapaksle arkadaşlarıma bu havadisi ben veriyorum okulda mokulda.kötü haberci oldum resmen. olmasın böyle bişey hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Anti madde gibi yok eder kıraç malmsteen i. Silinirler dünyadan. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar