Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıraç ve Malmsteen

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en hızlı gitar virtüözü kabul edilen İsveç doğumlu ünlü gitarist Yngwie Malmsteen, yılbaşını Türkiye’de geçirmek için dün İstanbul’a geldi.

İngiliz havayollarına ait tarifeli uçakla gelen ve yeni yıla ilk kez geldiği İstanbul’da, dostlarıyla girecek olan ünlü gitarist, önceki gün TRT 1’de yayınlanan "Gönül Salıncağı" dizisinin oyuncularının Taksim Sanat Evi’nde düzenlenen yılbaşı partisine Kıraç’ın davetlisi olarak katıldı. Partide Kıraç ve nişanlısı Ayşe Şule Bilgiç ile uzun süre sohbet eden Malmsteen, Kıraç ile birlikte ortak bir albüm projesinde yer alacak. Eğer anlaşma sağlanırsa Malmsteen, klasikleşmiş Türk türkülerini gitarıyla yorumlayacak.

En hızlı İsveçli

İsveç - Stokholm’de 1963’te doğan Yngwie Malmsteen, çok hızlı ve akıcı gitar sololarıyla tanındı. Malmsteen 1984’de ilk solo albümü "Rising Force"u, 1985’te "Marching Out"u çıkardı. Bach, Vivaldi ve Paganini gibi klasik müzik bestecilerinden ilham alan Malmsteen’in inanılmaz hızlı gitar çalış stili eleştirmenlerden büyük övgü aldı. "Odyssey" (1986), "The Seventh Sign" (1994), "Facing The Animal" (1998), "War To End All Wars" gibi birçok başarılı albüme imza atan ünlü gitaristin birçok ödülü var.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/7944384.asp

kusura bakmayın ama, kıraç benim gözümde ağır gerizekalı bi adamdır, olur mu ya böyle bişey! olamaz ya! olmasın ya! hele ki kıraçın söyleyip malmsteen'in söylediği bi şarkı düşünemiyorum. biri kıraçı durdursun. hatta ben BSG rifle ımı hazırladım ateş açmaya başladım bile.
*BSG BSG BSG*

böyle bişey olmasın demiyorum da, kıraç olmasın, klasik türk müziğinin malmsteen etiketiyle dünyaya yayılacak olması bile umrumda değil, kıraçın çıkıp da, "milyon dolarlara yapılmayacak tanıtımı ben bu sayede yaptım, tarkan gibi ingilizce söyleyip de vatan hainliği yapanlara ders olsun" diyeceğini düşünüyorum ellerim titriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Malmsteen bana böyle birşeye girişmeden önce Kıraç nedir, necidir diye araştırır sanırım. Kendisi kabul ettikten sonra da bize sadece dinlemek düşer.

Ama ben hayatta ihtimal vermiyorum böyle şeylere, Blind Guardian da Türkçe şarkı yapacaktı sözde, peh!
Sosyal ağlarda paylaş

tarkanla yapsa ya abi, yani onun da müziğini sevmesem de tarkan tarkandır. tiestoyla bişiler yapıcaktı mesela tarkan geçen gördüm tvde. tarkan ve tiesto yüzyüze böyle bişiy konuşuyodu. tarkanın güzel sanat müziği söyler gerçi türkü dinlemedim hiç ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...