Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC donma sorunsalı

Burax

Öne çıkan mesajlar

yeni yıla girdiğimiz ilk saatlerde pc ye format atmakla meşguldüm.
saat başı (valla saat tuttum) restart atıyordu pc ben de dayanamadım format attım ama stabil çalışan sp2'li xp cd'mi kaybettiğim için rastgele bir yerden bulunmuş sp2 li cd den format atmak zorunda kaldım.
şimdi pc kapanmıyor :/ windoz is shutting down dio orada kalıo kapanmıyor ama restart atınca düzgün devam ediyor
o da yetmezmiş gibi ne daemon tools ne alcohol kullanamıyorum bu programları düzgün yüklüyorum ama açmaya çalıştığımda pc donuyor klavye mouse fln hiçbişi yapamıyorum.
neden böyle salak salak sorunlar var?nasıl çözebilirim
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Power Suply arızalanmış olabilir. Yeterli gücü Pc ye veremiyordur. İşlemciye yeterli güç gelmezse programları çalıştıramaz ve kitleme yapar. Power Suply den gelen anakartına bağlı olan kabloyu çıkar ve soketlerin ucuna bak. Kararmalar varsa büyük ihtimal ya fazla elektrik geliyor yada yetersiz kalıyor demektir.Bu durumda değiştirmen gerekir yoksa anakarta zarar vermeye başlar. En çabuk ram i bozar bu durum. Genelde kasa içinde hazı gelen Power Suply ler kalitesiz olur ve 6-7 ay sonra problem çıkarmaya başlar eğer yogun bir PC kullanımı varsa. O nedenle 70-80 ~ $ verip kalite bir power suply almakta yarar var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...