Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Merhabalar, Bu aralar bir sürü yeni server topiği açılıyor bildiğimiz gibi çoğunuza sıkıntı geldiğinden eminim, bununla beraber kafamızda bir soru oluştu: Hangileri kalıcı , hangileri geçici? Darkworld UO uzun bir süre önce açılmıştı, bayağı bir kapalı kaldıktan sonra yeniden hizmetinize sunduk, gerçi açılalı bayağı bir süre oldu fakat serverın tam olarak hazır oldugu bir anda topic açmak istedik.. Serverımızda genel olarak farklı sistemler kullanıyoruz, server ile ilgili bazı bilgileri buradan vereyim : - Skill cap 800 - Stat Cap 250 - Öldürülen yaratıkların cesetlerinden temin edilen bir ticket sistemi.. - Yeni başlarken 4 tane skill seçme hakkı , craft skiller 60 diğerleri 50 ile başlıyor.. - Role Playing için tasarlanmış özel yerler - sistemler - itemler.. Bunun yanında birçok güzel özelliği servera girince göreceksiniz.. Hiç bir şekilde "biz süperiz, çok uğraştık, birinciyiz" şeklinde laflar etmiyoruz, bizim tek amacımız kalıcı ve playerların emeklerini boşa çıkarmayan bir server olmak.. www.intergame.gen.tr Adresinden DW Strong Life'ın sitesine ulaşabilir, kayıt olabilir ve server hakkında bilgi alabilirisiniz.. Ayrıca her türlü sorununuzu Forumlarımızda tartışabilirsiniz.. Herkese iyi oyunlar.. Blackice - DW Strong Life Developer[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hayatımın en büyük hatasını yaptım ve konu dışına açtım lütfen silin bu topiği.. :D birde lütfen emülatörler bölümüne taşımayın aynısını orayada açmıştım bunu müsvette olarak yazmıştım sazan gibi yolladım tekrardan çok özür dilerim.. :utaniem:[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein [Bu mesaj Black1ce tarafından 23 January 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 up :) buraya çöp döken eşşektir.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ühühü acıyın bana ya bilerek yapmadım vallaha..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hoppala :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yargıç son sözünü söyler *Bu seferlik affına karar verildi*[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tekrarı halinde süresiz feza yolculuğu istemiyle yargılanmasına...[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yada vazcaydık direk kafası kesle cellat çağırıla *!Cellaat gelsin* diye bağırır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tez vurula kellesi...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şamar oğlanı yaptınız ama.. :)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Buradaki link çalışıyor Emulatorlerde çalışmıyor :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar