Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DW Strong Life UO Shard

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Bu aralar bir sürü yeni server topiği açılıyor bildiğimiz gibi çoğunuza sıkıntı geldiğinden eminim, bununla beraber kafamızda bir soru oluştu: Hangileri kalıcı , hangileri geçici?

Darkworld UO uzun bir süre önce açılmıştı, bayağı bir kapalı kaldıktan sonra yeniden hizmetinize sunduk, gerçi açılalı bayağı bir süre oldu fakat serverın tam olarak hazır oldugu bir anda topic açmak istedik..

Serverımızda genel olarak farklı sistemler kullanıyoruz, server ile ilgili bazı bilgileri buradan vereyim :

- Skill cap 800
- Stat Cap 250
- Öldürülen yaratıkların cesetlerinden temin edilen bir ticket sistemi..
- Yeni başlarken 4 tane skill seçme hakkı , craft skiller 60 diğerleri 50 ile başlıyor..
- Role Playing için tasarlanmış özel yerler - sistemler - itemler..

Bunun yanında birçok güzel özelliği servera girince göreceksiniz..
Hiç bir şekilde "biz süperiz, çok uğraştık, birinciyiz" şeklinde laflar etmiyoruz, bizim tek amacımız kalıcı ve playerların emeklerini boşa çıkarmayan bir server olmak..

www.intergame.gen.tr Adresinden DW Strong Life'ın sitesine ulaşabilir, kayıt olabilir ve server hakkında bilgi alabilirisiniz..
Ayrıca her türlü sorununuzu Forumlarımızda tartışabilirsiniz..
Herkese iyi oyunlar..
Blackice - DW Strong Life Developer[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımın en büyük hatasını yaptım ve konu dışına açtım lütfen silin bu topiği.. :D

birde lütfen emülatörler bölümüne taşımayın aynısını orayada açmıştım bunu müsvette olarak yazmıştım sazan gibi yolladım tekrardan çok özür dilerim.. :utaniem:[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein

[Bu mesaj Black1ce tarafından 23 January 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yargıç son sözünü söyler *Bu seferlik affına karar verildi*[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...