ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bununla ilgili konular daha önce açıldı ancak oradakiler bana yaramadı gibi gözüküyor, o yüzden başlık açıyorum; cevap lazım acilen=) Sorun screenshot Screenshotta da göreceğiniz üzere "what u hear" secili, ve bu haliyle winamptan caldıgım parcanın sesini kaydediciden alabiliyorum ancak konusmaya kalkıstıgımda dalgalarda hicbir degisiklik olmuyor, sesim gitmiyor. Ayarlarda bir şeyi yanlış yapıyorum muhtemelen ama neyin yanlış olduğunu bulamadım; yardımınız gerekmekte tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 mikrofonun sesi 0'da mı ben mi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 0 da ama maksimum yapınca da değişme olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 creative teknik destekçileri şöyle bir şey dedi de saçma geldi bana; amacını anlayamadım, niye siliyorum: As regards to your enquiry, I do understand you have select What you hear features but did not hear any sound output despite after recording. I would advise you to follow our Knowledge base on the Uninstalling Sound Blaster Drivers and Applications at the below link: http://asia.creative.com/support/kb/article.asp?l=3&sid=1712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi microfon 0 da evet oda sanirim seyden oluyo winampin radyo hedesi locka basinca onu yukseltiyo otomatik kapatinca azaltiyo o hedeyi 3 defa elle azalt arttir sonra en stte irak birde ses kaydedicide sesn duyulmuyosa ses kulakliklardan geliyo mu emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şey yaptım ben, winampı karıştırmadan elimle denedim sürekli mikrofondan ses almayı; o mikrofon barı en üstteyken de ses gelmedi ses kaydediciden, hoparlörler / kulaklıklardan da ses gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi sacma bisi dicemde mikrofonc alisiyo eminsin di mi yada mikrofonu dogru slota takiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mikrofonu doğru slota takıyorum da, eskiden recordingde microphone seçiliyken output alıyordum; şimdi alamıyorum. bugün başka bir mikrofon bulup deneyeceğim inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi en basti bi kulaklik bul onu sok dene kulakliklari mikrifon slotuna takarsan mikofon olarak calisir yane sikko oluyo ama calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şu anda başka bir bilgisayardan yazıyorum: stereo mix seçiliyken ve playback mixerda mikrofonun sesi kapalı değilken output alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar