ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bununla ilgili konular daha önce açıldı ancak oradakiler bana yaramadı gibi gözüküyor, o yüzden başlık açıyorum; cevap lazım acilen=) Sorun screenshot Screenshotta da göreceğiniz üzere "what u hear" secili, ve bu haliyle winamptan caldıgım parcanın sesini kaydediciden alabiliyorum ancak konusmaya kalkıstıgımda dalgalarda hicbir degisiklik olmuyor, sesim gitmiyor. Ayarlarda bir şeyi yanlış yapıyorum muhtemelen ama neyin yanlış olduğunu bulamadım; yardımınız gerekmekte tenks
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 mikrofonun sesi 0'da mı ben mi yanlış görüyorum?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 0 da ama maksimum yapınca da değişme olmuyor
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 creative teknik destekçileri şöyle bir şey dedi de saçma geldi bana; amacını anlayamadım, niye siliyorum: As regards to your enquiry, I do understand you have select What you hear features but did not hear any sound output despite after recording. I would advise you to follow our Knowledge base on the Uninstalling Sound Blaster Drivers and Applications at the below link: http://asia.creative.com/support/kb/article.asp?l=3&sid=1712
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi microfon 0 da evet oda sanirim seyden oluyo winampin radyo hedesi locka basinca onu yukseltiyo otomatik kapatinca azaltiyo o hedeyi 3 defa elle azalt arttir sonra en stte irak birde ses kaydedicide sesn duyulmuyosa ses kulakliklardan geliyo mu emin ol
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şey yaptım ben, winampı karıştırmadan elimle denedim sürekli mikrofondan ses almayı; o mikrofon barı en üstteyken de ses gelmedi ses kaydediciden, hoparlörler / kulaklıklardan da ses gelmiyor
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi sacma bisi dicemde mikrofonc alisiyo eminsin di mi yada mikrofonu dogru slota takiyosun
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mikrofonu doğru slota takıyorum da, eskiden recordingde microphone seçiliyken output alıyordum; şimdi alamıyorum. bugün başka bir mikrofon bulup deneyeceğim inşallah
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 abi en basti bi kulaklik bul onu sok dene kulakliklari mikrifon slotuna takarsan mikofon olarak calisir yane sikko oluyo ama calisiyo
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şu anda başka bir bilgisayardan yazıyorum: stereo mix seçiliyken ve playback mixerda mikrofonun sesi kapalı değilken output alabiliyorum
Öne çıkan mesajlar