RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Arkadaslar Hep Kafama Takıldı Bu Konu Belki daha Öncden sorulmuş olabilir ama Cevapları benim aradagım cevaplar diğillerdi.. Simdi bizim evde 2.Tane Bilgisayar var ve Ana Makine diger bilgisayar Ve bu Iki bilgisiayar Ethernet kartı ile birbirlerine baglı ama AnaMakinin bir Diğer Kablosu Cablo Modeme e takılı... Ben 2.Makineden Server Acıtıgımda Dısarıdan Kimse Giremıor Bunu Sağlamanın Bir Yolu Varmı? Ana Makineden Server acamam cünkü Ana Makine Abimin Bilgisayarı ve Abim ile Kotü bi Şekilde Tartışmamız Oldu O Yuzden bana Bilgisayarını birak odasına Sokmuyor.. bende Bu Yuzden Onun (Ana Makine)den Serverı Dısarıya Acamıorum.. 2.Makineden Serverı acmak istiorum eyer Nasıl Olcagını bilenler varsa Burdan Yazarlarsa Cok Memlun Kalırım...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Öncelikle senin makina net'e bağlıysa www.ipadresimne.com dan IP'ni öğren. Serverı aç. Ve o IP'den bağlan. Kendi makinan nete bağlıysa sorun çıkmaması lazım...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayır Ravenloftcum bak simdi benim makinem Abimin makinesine baglı onunkide Cablo Modeme baglı..Yani ben ABİMin Bilgisayarına baglıyım Ağ Komşularından.. Serverı acıp ipyi versem bile server acık olsa bile dısarıdan giremıolar bunun bi çözümü olmalı...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hmmm işletim sisteminiz ne??[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aynı cafelerdeki gibi bizimde burada cafede ben kuruyorum mesela yan masadan adam giremiyor bunun gibi bende çözemedim. Xp var pclerde.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kendi Makinem Intel Celeron 1200 128 dd Ram T2 Ekrankartı. Abimin.P4 1.8 Ge Force 4 64 MB 512 Ram...[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 İşletim sistemi sormuş Ravenloft senden donanımı yazmışsın !Pclerde işletim sistemi olarak ne var Win98,Me,Xp ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Abi Kusura Bakmayın Evdekilerle bi action vardı Kafam dagınk.. benim Işletim sistemim Win98 Abimin WinXp[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Abinin bilgisayarında firewall yada bu tür program varsa bu nedenle giremiyor olabilirler. Yoksa da XP nin kendine özel Güvenlik Duvarı. Onu kapatman gerekecek. Yapman gerekenler; Denetim Masası => Ağ ve İnternet Bağlantıları => Ağ Bağlantıları => Yerel Ağ Bağlantısı (Sağ tıkla. Özelliklerden gelişmiş'e gir.) İnternet bağlantısı güvenlik duvarı alanındaki işareti kaldır. Ve Tamam de... Tekrardan dene...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kafede ki anamakina olayı nasıl oluyor ya bence çok saçma eğer firewall gibi bişi varsadır . biz kafeden açtık ve herkes girmişti . rastgele bir makine seçmiştik .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Benim bildigim kadariyla Intentene direk olarak bagli olmasi gerekiyor. Server acilacak pc eger baska bir pc araciligi ile baglaniyorsa nete bagli olan pc ye gostermelik bir sphere kuruluyor ve o spheredeki ini dosyasinda en altraki [SERVERS] bolumune asil Server olacak makinanin ip adresi ve portu da yaziliyor. Buna benzer bir bir sistemi Nebulada kullaniyor sanirim Rhaem gibi.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bende bu konuyu bi topicte belirttim eger tabi anladigim dogruysa istersen bi bak... "Roooter(hub) ile server" basligi altinda...[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ... Türkiye Kamyoncular Odasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: zgrw, 23 January 2004 15:45 tarihinde demiş ki: kafede ki anamakina olayı nasıl oluyor ya bence çok saçma eğer firewall gibi bişi varsadır . biz kafeden açtık ve herkes girmişti . rastgele bir makine seçmiştik . Zgrw Bu İnternet Cafeden rastgele bi makine secip Servera Insanların girmesini nası sagladınız anlatırmısın acaba....[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Xharloan, 23 January 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Aynı cafelerdeki gibi bizimde burada cafede ben kuruyorum mesela yan masadan adam giremiyor bunun gibi bende çözemedim. Xp var pclerde. Olm Hiç Öyle bişi olurmu ben cafeden açtıgımda sadece cafe içersinden girilebiliyodu :)[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: RaVena, 23 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 23 January 2004 15:45 tarihinde demiş ki: kafede ki anamakina olayı nasıl oluyor ya bence çok saçma eğer firewall gibi bişi varsadır . biz kafeden açtık ve herkes girmişti . rastgele bir makine seçmiştik . Zgrw Bu İnternet Cafeden rastgele bi makine secip Servera Insanların girmesini nası sagladınız anlatırmısın acaba.... Zgrw Yine Yardımını Bekliorum Kardesim :D Herzaman bana yardım ediosun valla her topigimde sorunuma care buluosun saol gercekten..[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: RaVena, 23 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 23 January 2004 15:45 tarihinde demiş ki: kafede ki anamakina olayı nasıl oluyor ya bence çok saçma eğer firewall gibi bişi varsadır . biz kafeden açtık ve herkes girmişti . rastgele bir makine seçmiştik . Zgrw Bu İnternet Cafeden rastgele bi makine secip Servera Insanların girmesini nası sagladınız anlatırmısın acaba.... [signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya ben o zaman böle ana makina olayını bilmiodum . girdik kafeye açtık bilgisyayardan servera arklara telefon ettik girdiler . nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok . not:mesajını yeni gördüm yoksa daha önceden cevap yazardım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 23 January 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şahsen okulda biz landan oynayabiliyoruz, aynı habtaki bilgisayarların ip leri farklıdır. bunu dikkate almalısınız. Serverın çalıştığı makine ana makinedir.(LAN içindeki yeri önemli değildir) Servera bağlanacak insanlarında bu makinenin kendi ipsini kullanması gerekir. Bağlantının size nereden geldiği önemli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Sunucuyu iç networkteki bir makinaya kurarsınız, bağlanılması gerekilen portu, iç networkteki sunucuya map edersiniz. olur biter.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 walla ben sorunu anlamiş deilim ben cafede kuruyorum adam yandan giremiyor ! benim ipyi veriyorum giremiyor. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilemiyorum yardim ederseniz yani ana pcde firewall olursa giremezmiyim ??[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar