Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sir said: deliverance var 1972 yapımı, şiddetle öneriyorum. niye yazmayı unutmuşum bilmiyorum ama türün ağababası filmdir bu, en önemlisi de salt bir survival olmaması (en başta "dostluk" yada "insan kötülüğü" üzerine film de denebilir) ve twist'leriyle şaşırtmasıdır. Fazla birşey yazmayayım, zamanının en iyi filmlerinden biridir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 I Am Legend var ama ben begenmemistim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Alien serisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Filmin adını unuttum da konusu şeydi,bi grup arkadaş denize açılıyo sonra merdiveni indirmeyi unutup hepsi tekneden atlıyo,baya uğraşıyolar tekneye binmek için falan. Ha,biraz daha farklı bi survival istersen "The Island" var,bilim kurgu-aksiyon-macera-sürükleyicilik, listene eklemende yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hepsi uymuyo ama iyi liste http://www.spout.com/members/0/tags/survival/MemberTagFilms.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 wilderness diye bi film izlemiştim bayaa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Blindness Orjinal bir konu, bence guzel isleyememisler cok daha guzel olabilirmis film ama yine de izlenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "survival filmi" denilip denilmeyeceği kişiye göre değişkenlik gösterir ama yine de the shining'i önericem ben.izlemediysen kesin seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar