Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 eet dediği gibi her hafta 15ten geriye sayıcaz artık eheh=) beğenirsiniz inşallah Top 15 Countdown with Gilean - 31 Ocak 15 - Britney Spears - Piece of Me 14 - Ian Oliver feat. Shantel - Bucovina 13 - Ron Carrol - The Nike Song 12 - Kleerup feat. Robyn - With Every Heartbeat 11 - SE : SA feat. Sharon Phillips - Like This Like That 10 - Steve Angello feat. Laidback Luke - Be 9 - Bob Sinclair vs Craig David - Hot Stuff vs. World Hold On 8 - Yelle - A Cause des Garçons 7 - David Guetta feat. Tara McDonald - Delirious 6 - Ian Carey feat. Michelle Shellers - Keep on Rising 5 - Alex Gaudino feat. Shena - Watch Out 4 - Mondotek - Alive 3 - Bob Sinclair - Together 2 - Dim Chris - Sucker (Fred Pellichero Remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 1 saati geçtik 1.yi yeni mesajay azmak kısmetmiş eeheh 1- Pitbull feat. Lil John - The Anthem ilk programımız bitti..dinleyen saat itibariyle azdı..tekrarını yaparız daha geç bi saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sağlık sorunları sebebiyle bu gece Faslı Cümbüş'ü yapamıyorum. Bir ara telafi etmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şarkılar güzel aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 eheh valla 6-7 aydan sonra geri döndüm bu şarkılara bu gece nedense=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Çokda İyi Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 var mı istek bulmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 beklenen şarkılar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 zeki mürense olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Yada Hüseyin tatlı Yalancının Birisin Olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ahah süpersin Şimdi bide Arap ŞÜkrü sigarayı Bıraktım süper kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 önce en sevdiğim nejat alp şarkısı..berlin konserinden eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 o deilde nejat alp süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 büyük adamdır..konsept hikayeli şarkılar falan=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 baktım adam hala konusuo ama cidden süpermiş. Ben Onun Gözlerine cennet derdim o şeytan çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Arap Şükrüden Sonra Orhan Babayla Batsın bu dünya diyelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 deriz de önce bir süpriz şarkı daha=P edit: nelly furtadonun çaldığı şarkı bu arada bu=D edit2: sivas katliamında kaybbetiğimiz sanatçıdır. sözler bu arada pir sultan abdal tarafındna yazılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hudey hudey hudey hudey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bi bu eksik :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 öyle..akşam milkshake içmeseydim çoktan açmıştım bi küçük..kusmayalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar