Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*bilgisayarar açılır....* GÜM!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

harddiskte bişi yoktur
anakart yansa kıllanırdım ama
sadece power supply gitmiş
anakarta baktım hiçbi yanık koku yok harddiskte öyle
öyle elektirik gelse anakart giderdi ilk daha hassas o[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

ben gecen sene tum kasayi yaktim arkadaslar. oturdugum semtte voltaj cok sorunluydu, dalgalaniyordu surekli falan. yine bir voltaj dalgalanmasinda yanan power supply gider ayak anakarta yuksek voltaji basmis, harddisklerimin ikiside, cdromlarim, tum takili kartlar yandi, hatta ps/2 den bagli olan klavyemi bile bozdu meret. mouse u takmayi unutmusum allahtan (kafeden klan macindan geliyordum)

aman diyorum , dikkat edin. artik voltaj regulatoru olan bir ups kullaniyorum. voltaj regulatoru olan ortalama bir ups ye 100 dolar vermek bir kasaya bir daha 1200 dolar vermekten daha az caninizi acitiyor.

[Bu mesaj Namessar tarafından 23 January 2004 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heh bende dn ultima oynarken tüm malvarlıgımın oldugu kasa agırlıktan yere düştü, tek tek bankaya attım sonra elektrik güm. Şanslıymışım :D

Off ne bu çektigimiz yav. Eve 1 jenaratör 1 ups lazım, ne güzel ankaradyken 2 side vardı peeeheyyy[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

Ups kullananıyorum bende direkt almıştım makinayla yoksa benim kide kesin yanardı şimdiye
Ancak bi kaç markada da aynı şeyi gördüm genelde telefon hat giriş kısmı yanıyor bi süre sonra gerçi yanana kadar kullanın ama bi hata oluştuğunda ilk aklınıza o gelsin tecrübe ile sabittir.[signature][hline][b]Show No Merci[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...