pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Abicim (ve ablacım) aradım taradım benzer konu bulamadım. Bugünde bile hala yok wow lagıymış, yok futbol transferiymiş vs. tartışanlara kafam girsin. Oturun için muhabbet edin lan, yarın nasıl olsa aynı teraneler dönecek; o zaman konuşursunuz. Oh be rahatladım!
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 holosko da çok pahalı ama be. 5 milyon
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bi char kasmışım kafası level bilmem kaç kocaman kafası var oda girsin birine..
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 o değil de, YENİ YILA KAFAM GİRSİN! ben girmeyecem lan!
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bu günün ve şu saatin yarından farkı var mı? Uyanamamak var..
irin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pekaziz said: Abicim (ve ablacım) aradım taradım benzer konu bulamadım. Bugünde bile hala yok wow lagıymış, yok futbol transferiymiş vs. tartışanlara kafam girsin. Oturun için muhabbet edin lan, yarın nasıl olsa aynı teraneler dönecek; o zaman konuşursunuz. Oh be rahatladım!helall len biri paranr-tez içinde bile olsa bizi hatırladı
Öne çıkan mesajlar