Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ya böyle birşey olabilirmi mesela ayın karanlık yüzeyindeki uzaylıların yaptıgı acıklamaya gore dunyanın karanlık yuzeyınde ınsanlar üs kurmuslar. yani size sormak geldı ıcımden bı boyle ıcten dunyanın karanlık yuzeyı olurmu olursa ne taraf karanlıktur veya uzayda ters duz kavramı olmadıgı ıcın belkı bızım obur taraftan baktıgımız yer karanlıktır ust taraftan bakınca halbukı aydınlıktır yanı samanyoludamı karanlık allahım cozemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Abi gözünü seviim yapma ya. Bitane walla yetti arttı bile..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 yaşadığımız yer karanlık taraftır ölünce burdan kurtulur ve sonsuzluğa yükselirsin yani aydınlık tarafa geçersin..[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hayııır.. h..hayııır kandıramazsınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 HAHAHAH olabilir tabikide hıhıahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 efendim bütün uzaylıları itinayla dövmek ve dövdüğüm sayıyıda taksimetreye eklemek istiyorum ne yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 :lol: *!Camdan atlar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 o zaman şimdi uzaylılara göre biz uzaylıyız. diyelim onlarla görüştük onlar bize uzaylı dicek biz onlara, o zaman biz aynı olmazmıyız? hadi bakalım :-P[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kafaya takılcak daha önemli şeyler varken bunlarla kafanı fazla meşgul etme bence[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 nicki cok guzel secmi$sin konu$malarınla paralel gidiyor :-P bu arada bu PsycHeDeLIC'eydi ... [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 22 January 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Valla ışığı yak aydınlanmazsan suratıma tükür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mintaxla canım Mintaxla Mintaxla canım Mintaxla[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Absolut, 22 January 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Mintaxla canım Mintaxla Mintaxla canım Mintaxla puhahaha[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 olm ben zamanında dunya donmuyo demiştimde dalga geçmişlerdi işte. dönse idi ; havada 30 dk helikopterle hareketsiz kalsak başka bi yere inmemiz lazım demiştim.denemeden de inanmicam :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: ZeuZ, 22 January 2004 13:53 tarihinde demiş ki: nicki cok guzel secmi$sin konu$malarınla paralel gidiyor :-P bu arada bu PsycHeDeLIC'eydi ... Psychedelic: generating hallucinations, distortions of perception, altered states of awareness, and occasionally states resembling psychosis. :D veya look @ Psychedelic Trance: A gender of trance which is closer to Goa Trance :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Absolut, 22 January 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Mintaxla canım Mintaxla Mintaxla canım Mintaxla Abso süperdi be :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 haaa uzaylılar bizim oraya kurdu üslerini =) bizim köyün oraya daşla sopayla kovaladık ama nafile ne varsa orda ulayn sizi uzaylılar daşla yardık kafasını hemen nasa geldi olayı takip ediyormuş napıyorsunuz falam dedi sonra tv ye cıkarsanız ölürsünüz dediler bizimde gıkımız cıkmadı =) abi köylüleri bi görsne nası sövüyorlar =) :P :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hatta geçen televizyona çıktı hepsi köylüler "la gaçmayın şerefsüzler" diye kovalıyordu.:D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar