Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın karanlık yüzeyindeki ufoların üssü.

Apache

Öne çıkan mesajlar

Ya böyle birşey olabilirmi mesela ayın karanlık yüzeyindeki uzaylıların yaptıgı acıklamaya gore dunyanın karanlık yuzeyınde ınsanlar üs kurmuslar.

yani size sormak geldı ıcımden bı boyle ıcten dunyanın karanlık yuzeyı olurmu olursa ne taraf karanlıktur veya uzayda ters duz kavramı olmadıgı ıcın belkı bızım obur taraftan baktıgımız yer karanlıktır ust taraftan bakınca halbukı aydınlıktır yanı samanyoludamı karanlık allahım cozemıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
nicki cok guzel secmi$sin konu$malarınla paralel gidiyor :-P bu arada bu PsycHeDeLIC'eydi ... [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!

[Bu mesaj ZeuZ tarafından 22 January 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 January 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
Mintaxla canım Mintaxla
Mintaxla canım Mintaxla

puhahaha[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben zamanında dunya donmuyo demiştimde dalga geçmişlerdi işte. dönse idi ; havada 30 dk helikopterle hareketsiz kalsak başka bi yere inmemiz lazım demiştim.denemeden de inanmicam :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 22 January 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
nicki cok guzel secmi$sin konu$malarınla paralel gidiyor :-P bu arada bu PsycHeDeLIC'eydi ...

Psychedelic: generating hallucinations, distortions of perception, altered states of awareness, and occasionally states resembling psychosis. :D

veya look @ Psychedelic Trance: A gender of trance which is closer to Goa Trance :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

haaa uzaylılar bizim oraya kurdu üslerini =) bizim köyün oraya daşla sopayla kovaladık ama nafile ne varsa orda
ulayn sizi uzaylılar daşla yardık kafasını hemen nasa geldi olayı takip ediyormuş napıyorsunuz falam dedi sonra tv ye cıkarsanız ölürsünüz dediler bizimde gıkımız cıkmadı =) abi köylüleri bi görsne nası sövüyorlar =) :P :P[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...