varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Arkadaşlar kablosuz ağ bağlantısı neden 5 saniyede bir kopup bağlanır ?sorun nerdedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bi yaralı parmağa işemiyosunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 konuyu açtığın yeri bida gözden geçir. işedim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sifre yanlistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 kablosuz ağ yardımı başlığını öncelikle şöyle okudum, "kablosuz ağ yardı mı?" sonra da şunu söyleyiverdim ısız ajun kaldı mı? ödlek öçin aldı mı? imdi yürek yırtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bağlantı kurulacak modem ile sistem arasındaki mesafe çok fazla olabilir veya modemden gelen sinyalleri engelleyen daha doğrusu radyo dalgalarını düşüren frekansta çalışan kablosuz cihazlar olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 - Modemine virüs girmiş olabilir - Virüs tarayıcın internetten gelen herhangi bi tehditi algılayıp modemini resetliyor olabilir - Bilgisayarına Registry Virüsleri girmiş olabilir [ bu psikopat virüsler Registry dosyalarının ayarlarını değiştiriyor ve bilgisayarını *afallaştırıyor. ] - Modem kablolarında herhangi bi temassızlık olabilir - Wireless modem ise mesafe sorunu olabilir - " " anten de bi sorun olabilir her bi şey olabilir... + Harici güvenlik duvarıı (comodo . zonealarm vs.) kullan ordan bilmediğin IP leri engelleyip açık olan PORTları kapatabilirsin. ii yıllar ..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar