komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Elimde sadece Street Fighter oyunu var onuda yeni aldim joystick uzerinde analog ve manuel tuslarla kontrol var analog isigini yaktigim halde ve ayarlari kontrol ettim analog la oyniyamiyorum 2 tane orjinal joystick im var ikiside ayni pc ye bagladim usb cevirici ile fifa 08 de sorun yasamadim baska bir ayarmi var ps2 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Her oyunda analog desteği olmuyo. Elindeki oyun destekliyo mu bilemem ama, sorununun kaynağı bu olabilir. Analog destekli olduğu kesin olan başka bi oyunla (mesela PES, GTA:San Andreas, God of War, vs.) deneyebiliyosan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 pöff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar