mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 “5. İstanbul Lisesi Liselerarası Kısa Film Yarısması” ülkedeki tüm lise öğrencilerini film çekmeye davet ediyor. Yarısmacı filmler ülke çapındaki okul ve film festivallerinde de boy gösterecek. Ödüller ve ustaların görüşleri de cabası. Bul bir yerlerden kamera, ver kafa kafaya sıkı dostlarınla, patlat en güzelinden filmini, neyse derdin anlat. www.ielsinema.com 9 Mayıs 2008 son katılım günü.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Geçen senekine katılmıştım bende,daha doğrusu ön başvuru, ÖSS,deneme sınavları vs. derken kurgusunu yapmayı unuttum,yetiştiremedim zamanında yalan oldu :) Bitirseydim ilk üçe de girerdim sanırım çünkü ödül kazananlara baktım da daha iyisini yapabilirdim diye düşündüm,böyle birşey işte asdsdf Benden sonra liseye devam edip sinemayla ilgilenen kalmadı sanırım,nilep 4 senelik okumuyorsa tabii hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 nilep kolpa :D eheh o bi ara msn e girmicem triplerine giriyodu öss ye kasıcam ben her gordugumde kovuyorum onu msn den git test coz diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 benim olaya gözüm liseden sonra açıldı öyle bi sorun var. gerçi benim tüm lise dönemim boştu böyle. şimdi anadolu üniversitesi sinema tv'de 2. sınıftayım. birçok işimiz var gerek bireysel olsun gerek okulla alakalı olsun. sağlam bi fikrin metin yazımındayız şu an senaryo oluşuyor. dadan dan dadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar