Tarantababu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ekonomi İşletme Ekonomi ve Finans İşletme Enformatiği Ekonomi-Yönetim Bil. Prog. İşletme-Ekonomi Ekonometri Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Felsefe Küresel ve Uluslararası İlişkiler Felsefe Grubu Öğretmenliği (*) Peyzaj Mimarisi ve Kentsel Tasarım İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Sağlık Kurumları İşletmeciliği İktisat Sınıf Öğretmenliği (*) şimdi bu bölümler benim gibi sayısalcılar için 0.8 ile çarpılacak bölümler. fakat şimdi ben sınava girdiğimde; sadece Matematik - 1 Fen Bilimleri - 1 Türkçe Sosyal Bilimler - 1 Matematik - 2 Edebiyat - Sosyal Bilimler mi? + Fen Bilimleri - 2 de yapmam gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yukardaki bölümlere girebilmek için Fen-2 yerine Edb-Sos yapcan sadece.Mat 1-2,Sos-1,Fen-1,Türkçe felan yapcan her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sadece: Matematik - 1 Fen Bilimleri - 1 Türkçe Sosyal Bilimler - 1 Matematik - 2 Edebiyat - Sosyal Bilimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar