Mike Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hastalıktan yenı cıktım 3 gundur kalkamıyodum yataktan. hala var gerçi biraz. malum suratım şişmiş, gözlerimin altı falan kocamna olmus. hazırda yılbaşı hızlıca nası ındırebılırım. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 soguk suyla yıka bi,cık balkona temiz hava al gecer diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 nutella yerim said: soguk suyla yıka bi,cık balkona temiz hava al gecer diye tahmin ediyorumahahaha adamı zatürre edecen be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bi sey olmaz koç o koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ateşim cıktı yıne bıraz denemıyorum soguk suyu ve buzu baska önerısı olan yokmu manav cınslerınden salatalık patates (oha manav) fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar