Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bilgisayara kulaklik almayi dusunuyorum. Mikrofonlu ve ozellikle rahat bi kulaklik ariyorum. Kelle biraz buyuk oldugu icin standartlar falan bi zaman sonra asiri derecede rahatsiz ediyo kulaklarimi falan kizartiyo. Guzel rahat, kaliteli bi kulaklik onerebilirmisiniz. Iyi bisi istiyorum, bi kere aliyim bi daha almiyim modeli bisi. Kablolu/kablosuz farketmez. Varsa kablosuz tavsiyelerinizide alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd19002#tablnk ben bunu alcam yakın zamanda kaliteli istiyorsan SENNHEISER alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 http://www.plantronics.com/north_america/en_US/?_requestid=454576 de harikadır. 5-6 sene önce CS oynuyorum diye almıştım. Hala zevkle kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 of ben normal kulaklık anlamıştım :/ neyse sennheiser iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 buraxın verdigi tipte kulaklıklar kısa süre sonra kızartıyor kulakların acımaya başlıyor mirageın verdigide standart kücük kulaklıklardan onlarda acıtmaya başlıyor hala adam gibi kulaklık bulamadım bende :/ http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod5870019 şu hoşuma gitti esnek cokta sıkmaz hem ama usb usb girişi kalmadı bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 koccaman pofuduk kulaklıklardan kullanıyorum ben. koss ve philips var.. acıtmıyor ama bazen daral geliyor lam! "earg! kafamın etrafında bööle (elleri ile kafasının etrafını sardığını gösterir) duruyor! nalet alet! öeaghr!" diyebiliyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ya evde kimse olmıycak 5+1 yakayada bi microfon oh kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hepsi buradada bi tane buldumda 150 milyon. ama rahat biseye benziyodu :P mesela su kulaklik acayip rahat gozuktu gozume ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 http://www.amazon.co.uk/Philips-SHM3300-00-PC-Headset/dp/B000HOJSXY fiyati performansi super. acayip memnunum 2 senedir kullaniyorum. tavsiye ederim. begenmesen bile bu tarz headset ariyorsaniz cidden kacirmayin. gold, teknosa vs. yeni elektronik esya perakendecilerinde 26-30ytl gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Disappear'ın koyduğu kulaklık çok güzelmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 http://www.headphoneworld.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Daesu said: mirageın verdigide standart kücük kulaklıklardan onlarda acıtmaya başlıyor Ben belli bir model söylemedim ki. Plantronics'in baya çeşidi var. Bendekinin modelini bilmiyorum ama saatlerce takınca bile rahatsız etmiyor mesela. Elbet uyacak bir model bulunur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 evt sölememişsin o linkte direk bi kulaklık cıktı karşıma meger flashmış 20snde bi degişiyomuş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 plantronics dsp500 kullanıyorum ben, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sennheiser kulaklıklarda bir isim vergisi var, yeterli parayı philips, sony vb verdiğinizde sennheiser adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hazır topic varken buraya yazayım bari, ben yıllardır hep şu klasik kulağın içine giren ( earphone deniyor galiba ) kulaklıklardan kullandım, gerek bilgisayar da gerekse mp3 player'da falan. dünden önceki gün dedim ki bi de headphone işine el atıyım, hani evde onu kullanırım dışarda devam ederim earphone'umla. Düzgün bi tane buldum ( philips SHP805 ) kaptım geldim direk test etmeye. Fakat ses hep böyle uzaklardan geliyormuş gibi geliyor, normal ses seviyesinin 2 katında dinliyorum earphone'umdaki ayarı almak için.. bunun sebebi acaba earphone'a çok alışmam falan mı ? hani kulağın çok içinde duruyor birisi , diğeri kaplıyor kulağı. yoksa acaba "on ear headphones" lara mı el atsam ? Sennheiser'lar falan o tipteydi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar