Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklik tavsiyesi ?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayara kulaklik almayi dusunuyorum. Mikrofonlu ve ozellikle rahat bi kulaklik ariyorum. Kelle biraz buyuk oldugu icin standartlar falan bi zaman sonra asiri derecede rahatsiz ediyo kulaklarimi falan kizartiyo. Guzel rahat, kaliteli bi kulaklik onerebilirmisiniz. Iyi bisi istiyorum, bi kere aliyim bi daha almiyim modeli bisi. Kablolu/kablosuz farketmez. Varsa kablosuz tavsiyelerinizide alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

buraxın verdigi tipte kulaklıklar kısa süre sonra kızartıyor
kulakların acımaya başlıyor

mirageın verdigide standart kücük kulaklıklardan onlarda acıtmaya başlıyor

hala adam gibi kulaklık bulamadım bende :/

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod5870019
şu hoşuma gitti esnek cokta sıkmaz hem
ama usb
usb girişi kalmadı bende hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

mirageın verdigide standart kücük kulaklıklardan onlarda acıtmaya başlıyor

Ben belli bir model söylemedim ki. Plantronics'in baya çeşidi var. Bendekinin modelini bilmiyorum ama saatlerce takınca bile rahatsız etmiyor mesela. Elbet uyacak bir model bulunur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hazır topic varken buraya yazayım bari,

ben yıllardır hep şu klasik kulağın içine giren ( earphone deniyor galiba ) kulaklıklardan kullandım, gerek bilgisayar da gerekse mp3 player'da falan.

dünden önceki gün dedim ki bi de headphone işine el atıyım, hani evde onu kullanırım dışarda devam ederim earphone'umla. Düzgün bi tane buldum ( philips SHP805 ) kaptım geldim direk test etmeye. Fakat ses hep böyle uzaklardan geliyormuş gibi geliyor, normal ses seviyesinin 2 katında dinliyorum earphone'umdaki ayarı almak için..

bunun sebebi acaba earphone'a çok alışmam falan mı ? hani kulağın çok içinde duruyor birisi , diğeri kaplıyor kulağı. yoksa acaba "on ear headphones" lara mı el atsam ? Sennheiser'lar falan o tipteydi galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...